- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lehet hogy tévedek, de én úgy tudom hogy nem megy, egy-két kivételtől eltekintve, és ott is cska az a zöld proci megy PPGA-ban ami még korai steppinges...
DarthSun! A Gallatin a Prescott és a Northwood 3,4-es procija ugyanúgy 800-as FSB-n jár, tehát itt nincs difi, csak az hogy a Northwood 512, a Prescott 1MB L2 Cache-t kapott a Gallatin már 2MB-al rendelkezik de az már L3-as szintű -
gerlaip
addikt
Az jelen esetben én leszek. Van egy Philips crt-m, ami 640x480-as felbontásban istentelenül sípol, és nem szeretnék tft-re váltani a retro gépem esetében, a Mag monitorok pedig ha jól emlékszem a legjobbak közé számítottak a maguk idejében. Remélem ez a típus is jó, bár egy 19'-esnek jobban örülnék...
-
cbm1974
tag
Nincs ráírva a 8M, az Aida szerint annyi.
Ez a pontos típusa: Savage3 Virge DX ST-375B Rev.A
Ezek vannak még rajta: Q5E2BB 86C375 9821 84116 TaiwanEnnél bővebbet nem tudok róla, mindent leírtam, ami rajta szerepel. Mind a 4 foglalatában van chip.
Kiköpött így néz ki, ezért felesleges lenne fotóznom: S3
-
cbm1974
tag
Nem tudtam eldönteni, hogy P1-es, vagy régebbi, mert a Socket5 még azok alá készült, de a Socket7 már pentiumot is fogad.
A kártya tesztelve lett, nem fotóztam külön le, így néz ki:
A billentyűzet régi kör alakú DIN dugós, az egér párhuzamos, négyzet alakú csatlakozással van,
Akkor a toneres printer nem is értékes?
-
mivel filléres összegekről van szó, így aszondom hogy hogy 100Ft-os szóráson vannak az én ajánlásaim...
Mondjuk az hogy Athlon 64-ből 3200+ vagy 3500+, kb tök mindegy, az értékét nézve... mindegyik mehetne 700-ba... vagy inkább 500-ba a 3000+ meg totál értéktelen.. csoki kategória... ilyen ,ég a 2600+-os sempron és a 433-as celó...
a többi teljesen korrekt -
elég sokat szoktál árazgatni itt, így segítve engem, amit külön köszönök, a PH-s tagok nevében is
Mit szólnál ahhoz hogy beáraznád a cuccaidat én meg átnézném az árazásodat és megírnám hogy egyet értek-e vagy sem
YumeD! Nem írtad hogy AGP vagy PCIe?
AGP-s X800 egy 4-5, ha PCI-os akkor oylan 3,5-4rongy
az X1650 AGP-ből 3,5-4, ha PCIe-s akkor 2ezer -
-
-
ez nem egy kommersz intel vagy OEM alaplap, vagy tomato, Asrock vagy egyéb low end csoda... a Chaintec ekkor is jó lapokat gáyrtott.. megér 2 ropit...
És biza elmúltak azok az idők hogy 2 rongyért 1,4-es tuát lehet kapni sajnatB1 steppingest láttam elkelni itt az aprón 5 röngyért is nem is olyan régen...
ugyanez igaz az 1gigás SLOT1-re.. de lehet még a 3-4ezres ár is kevés érte... ezerért az 500-600-asok mennek800 fölött főleg megugrik az áruk
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest