Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok ha nem sorry. Sajnos egy takarításkor levettük a proci hűtőt és eltört az egyik felfogató pöcök. Az a kérdés hogy lehet e venni simán csak ventillátort valahol hozzá? Coller master evo 212 a proci ami a gépben van. -
hunvarlan
aktív tag
válasz secular #23206 üzenetére
Szerintem kéne neki igen mert mégis két gerenrációval késöbbi az új proci amit beraktál és lehet összeakad az első generációs cuccokal a windows 10 . Én amikor videokártyát cseréltem nah ott nem kellet a full reinstal de proci már más kérdés de cáfoljon rám valaki aki jobban ért hozzá .Azért várj hátha ír valaki okosabbat .
-
hunvarlan
aktív tag
Engem az érdekelne mit jelent a windowst hdd-ről felrakni nem pedig biosból? Mert ha csak copy paste volt akkor ne csodálkozz hogy nem működik hiszen új proci került a gépbe ilyenkor a legkevesebb újrarakni a gépet.
-
hunvarlan
aktív tag
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok nem rég összeraktam 1 gépet és annyi a gondom vele hogy miután befejeztem a játékot a proci nem megy vissza alapjáratra hanem turbó modban marad mitől lehet ez? Ryzen 2600x-em van, fenn van minden program az alaplaphoz(gigabyte aorus elite b450). Miután befejeztem a játékot látom 4000mhz-felett megy a proci és nem értem miért amint az easy tune nevű programban átkapcsolom oc-ra és vissza simára utána rendbe jön remélem tud valaki segíteni. Köszi előre is! (nem húzom sehogysem a procit nem is akarom bőven elég így ahogy van)
[ Szerkesztve ]
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok vettem 2 db AMD fx8320E processzort és a két gépnél az a különbség hogy az eggyik simán kicsomagolta a 40gb-os torrentet winrarral a másik gép mindig hibát jelez a nagyobb torrenteknél a memóriákat 10órás tesztelésnél nem írt ki semmilyen hibát tudnátok valami segítséget mondani mi lehet a baj?
Alaplap:Asrock 970pro 2.0
Proci:AMD FX 8320e
Memória: Kingstone 2X4gb 1600mhz
VGA: GTX-950Extreme
táp: Chieftech 450wAmit nem értek hogy pl total commanderrel csomagolok ilyen méretű fájlokat akkor meg van hogy kékképernyőt kapok köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Ryzen 5 3600
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest