Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Figyi, nekem is volt ilyen lapom és véletlen még a hiba is ki jött annó nálam. A helyzet ami az én gépemen akkor segített. dobtam bele egy másik procit, habár nem olvasgattam végig a beszélgetést de vagy a proci a ludas fázis vezérlő szált el ami nálam. zártad már a CRLCMOS érintkezőt totális bios reset???
Samsung S20 ULTRA
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Ja, látom én más ledeket néztem mint te. Én phase LED-et néztem mivel nem konkretizáltad milyen LED világít
szerk: Én ezt már hamarabb megírtam még a válaszod előtt Nem tudom. Valami megoldás csak van. Mindent szétszedsz és csak az alapvető dolgokat csatlakoztatod? Azt már próbáltad? Ramokat külön-külön? CPU foglalatot megnézni valamelyik tű nem hajlott-e el vagy nem került valami piszok a foglalatba. A géped képes egyébként csipogni, szóval aktív a speaker?[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Nem tudom akkor mi ez az ellentmondás de én ezt néztem http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ep45-ds3p_e.pdf Adatlapodon ez az alaplap van.
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Alaplapod kézikönyvében nincs szó olyanról, hogy azok a LEDek hibát jeleznének. CPU terheltségét jelzik:
The number of lighted LEDs indicates the CPU loading. The higher the CPU loading, the more the
number of lighted LEDs.
De ellenőrizd a memóriákat is, , hogy rendesen csatlakoznak-e vagy nem piszkos a foglalat vagy a ram érintkezője.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest