- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Downsampling #23236 üzenetére
Létezik egyáltalán 4590K? mert én nem találtam (intel oldalán legalábbis nincs infó, és wiki oldalakon is semmi).
azt lehet valamit nagyon elnéztem...szerk:
ez valami OEM cucc lehetett, mert valóban van pár találat. De nem hiszem, hogy lényegében számítana ez a képességek szempontjából.. sőt a magasabb órajeles talán jobb kiindulópont lehet (persze ez nem garancia).. meg nem is ismerem annyira az intel cpu-it, hogy tudjam van-e bármilyen jelentősége a származási helynek.mondjuk szerintem ott ahol már a 4590 kevés, nem sokat segítene egy csak kicsit gyorsabb 4690 szintű cpu.. így én nem is látnék okot a nagy árkülönbségre (persze, nem ezen a logikán működik a piac).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest