- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Értem én, de ha hozzáraksz még 100 000 $-et, akkor is jóval a millió alatt vagy. A járulékos költségek tényleg SOKKAL nagyobbak, de azért mégiscsak egy ex-combat jet-ről van szó.
F-86 vs. MiG-21: igen, biztos voltam benne, hogy a hajtómű-különbségek miatt a MiG jóval többet fogyaszt, de az arányokra lettem volna kíváncsi. Ill. arra még, hogy egy full tankolás (MiG-esetében) milyen összeg (kb.) és az átlagosan mennyi repülésre elég (utánégetővel, ill. anélkül), ill.
, hogy 1 repült órára mennyi karbantartási idő jön és azt tudják-e Magyarországon végrehajtani?Fennen még érdeklődtem: amikor irányvektorokat közölnek egymással mindenféle gépek, meg földi irányítások, hogyan kell értelmezni például azt, hogy: 093 for 161. Ezek fokok, vagy mik? Világosítson meg, Mr. Freeman!

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gyúrósok ide!
- Nioh 3 teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy 1 repült órára mennyi karbantartási idő jön és azt tudják-e Magyarországon végrehajtani?