Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Nem muszáj csarnok, mehetne a szabadban is. Ahogy a videón néztem, a szabadban azért van egy vékony biztonsági kötél, hogy még véletlenül se szálljon el a kuncsaft.
Szerintem nem beszerezni nehéz a héliumot, hanem kifizetni (bár fogalmam sincs mennyi lehet) a lufisok is be tudják szerezni.
A Linde cég forgalmaz mindenféle gázokat (héliumot is), szerintem csak be kell menni egy lerakatba (itt Pakson is van egy) és venni egyet. Én már voltam az itteniben, és bár elég sokféle gázuk van, nem héliumot kerestem, így nem figyeltem hogy van-e.
Nekem sajnos csak CO2-m van, amivel nem lehet repülni, mert nehezebb, mint a levegő, csak hegesztésre jó (én erre használom) esetleg szódát csinálni, vagy tüzet oltani.
A nagy lufihoz IMHO nehezebb hozzájutni, de nem lehetetlen, szerintem kb. 100 rugó körül lehet, de ezt max. két nap alatt meg lehetne keresni vele egy búcsúban.
Végül is a meteorológiai lufi is jó lehet. Azt talán még könnyebb is beszerezni, bár biztos, hogy kevésbé biztonságos. És még jobban is lehet skálázni. 1 m-es átmérővel számolva (0,5 m3) a tegnapi számítás szerint nekem kb. 16-18 db kellene.
Nem is csodálom, hogy a Darwin-díjas Larry-nk 45 darabbal kilőtt az égboltba, mégha egy széket és puskát is vitt magával.
Szegény Larry számolni nem tudott, viszont bátor volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Apple asztali gépek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest