- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Nem muszáj csarnok, mehetne a szabadban is. Ahogy a videón néztem, a szabadban azért van egy vékony biztonsági kötél, hogy még véletlenül se szálljon el a kuncsaft.
Szerintem nem beszerezni nehéz a héliumot, hanem kifizetni (bár fogalmam sincs mennyi lehet) a lufisok is be tudják szerezni.
A Linde cég forgalmaz mindenféle gázokat (héliumot is), szerintem csak be kell menni egy lerakatba (itt Pakson is van egy) és venni egyet. Én már voltam az itteniben, és bár elég sokféle gázuk van, nem héliumot kerestem, így nem figyeltem hogy van-e.
Nekem sajnos csak CO2-m van, amivel nem lehet repülni, mert nehezebb, mint a levegő, csak hegesztésre jó (én erre használom) esetleg szódát csinálni, vagy tüzet oltani.
A nagy lufihoz IMHO nehezebb hozzájutni, de nem lehetetlen, szerintem kb. 100 rugó körül lehet, de ezt max. két nap alatt meg lehetne keresni vele egy búcsúban.
Végül is a meteorológiai lufi is jó lehet. Azt talán még könnyebb is beszerezni, bár biztos, hogy kevésbé biztonságos. És még jobban is lehet skálázni. 1 m-es átmérővel számolva (0,5 m3) a tegnapi számítás szerint nekem kb. 16-18 db kellene.
Nem is csodálom, hogy a Darwin-díjas Larry-nk 45 darabbal kilőtt az égboltba, mégha egy széket és puskát is vitt magával.
Szegény Larry számolni nem tudott, viszont bátor volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- EAFC 26
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest