- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
palosildiko
friss újonc
válasz
auth.gabor
üzenetére
Kedves Gábor,
elképesztően hasznos volt visszaolvasni a termék tapasztalataidat. Rm2 vásárlás előtt kerestem rá a termékkel kapcsolatos infókra, így jutottam ide. Láttam az Rm1 és Rm2 leírásod, és Onyx Boox Air-t is. Aminek a végén írtad, hogy Rm1-et visszaküldted. Viszont ki a győztesed Rm2 és Onyx között? Nekem nem derült ki a leírásodból, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Elsősorban a rengeteg kézzel írt jegyzetem egy helyen tartására kerestem megoldást, de felcsillant a szemem az Onyx esetén azon, hogy Kindle-ként is lehet használni és hangoskönyvet hallgatni rajta. Szóval most komolyabb dilemmába kerültem. Köszönöm előre is, ha még van energiád ezzel foglalkozni.
De bárki más véleményét is szívesen fogadom, ha valakinek van tapasztalata mindkét termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Spórolós topik
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Kuponkunyeráló
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs