Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Szerintem nagyon sokat fog Neked segíteni. Prezentálni is lehet vele, méghozzá nagyszerűen, segíti a kreatív munkát.
Tokot sokan vettek Aliról, és voltak elégedett vásárlók. Alapvetően a flip tok segíti a használatot, stabilabb fogást ad, jobban véd.
Én mániákus vagyok a radírotós tollal, és imádom, hogy fel lehet rögzíteni mágnesesen, de nyilván hozhat az ember kompromisszumokat. Én három éve használom napi szinten, és nagyon nagyon szeretem. Én is mindig mindent elhagytam, most meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs