Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) RegEsb


RegEsb
csendes tag

Köszönöm!
Nem olyan egzakt kérdések ezek, ugyanis az elképzelésem nem individuális felhasználásra vonatkozik (pontosabban nem csak arra), hanem egy olyan eszközre, amely egy hálózat tagjaként az egyéni és a hálózati dokumentumfeldolgozást (megismerés, elemzés, jegyzetelés, továbbítás - akár rétegenként, stb.) egyaránt szolgálja. (Szigorú hálózatbiztonsági megoldások mellett.)
Ehhez a hardver jónak tűnik, alapul szolgálhat. De ehhez saját firmware fejlesztése szükséges - vagy a meglévő (akár a gyártóval való) módosítása.
Igazából az lenne a megfelelő, ha a következő lépcsőre lépve vennénk egy pár ilyet (ilyesmit. a vas a kiindulási alap), és elkezdenénk vele kísérletezni. Vagy meglátogatni a gyártót és tárgyalni vele... az rM2 már akár használható eszköz is lenne.

A fentiektől függetlenül priváte is tetszik a kütyü alapkoncepciója, szívesen használnám magánemberként is. És érthetetlennek tartom az általad írt szoftveres korlátokat. Üzletileg is! A cégnek - úgy gondolnám - érdeke a minél szélesebb felhasználói kör megcélzása. Nem ezt teszi. Üzletileg ez érthetetlen hozzáállás... :(

Még egyszer köszönöm!
Ha nem bánod, lehet hogy még kereslek, de azt esetleg már privátban tenném.

Minden jót!
RegEsb

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.