Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Szia! Nem, csak egyszer jelentkeztem be a BÉTA verzióra, a első két készülék garanciális cseréje után már csak a normál frissítéseket kapja meg a készülék!
Írtam az ügyfélszolgálatnak, egyenlőre csak sablon szöveget kaptam, hogy biztosan jól jelentkeztem be, meg szinkronizálta már ma? A készüléket szinte állandó szinkronizáláson hagyom, hiszen minden nap több órát használom és hagyom, hogy azonnal szinkronizáljon minden asztali és mobil alkalmazással hiszen ezért is vettem ezt, mert így mindenhol látom, látják a rajzaimat, módosításaimat! Írtam nekik választ, most várok kb megint 24 órát a válaszra, azóta nem merek dolgozni a készüléken! A hétvégi két napon vesztett el mindent!
Remélem csak sima tárhely hiba történt, és vissza tudják állítani az adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest