- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matics
csendes tag
Hat nem tudom, van jonehany "kacatom" amit par het vagy honap utan total feleslegesnek gondolok. Kb minden irrealisan draga, pl ipad air 4, mar ezt is hirdetem, kb semmire se jo amit ne tudnal kivaltani filleres dolgokkal, vagy iphone 13 vs 100.000 ft-os mobil. Kb minden draga cuccnak irrealis az ara hasznossagahoz kepest. Erdekes. Kivancsi vagyok meddig megy ez a merhetetlen dozsoles a vilagon.
Remarkable 2 is, mindegy hogy megengedhetjuk e magunknak vagy sem, 2021ben kelet Euban az atlagos minimalbertol kicsit dragabb eszkoz. 1 atlagos emberfo 1 havi berebe kerul. Es csak jegyzetelesre jo, persze azt minden kepzeletet felulmuloan.
Az anyag es eloallitasi koltsege lehet 20.000 huf vagy max 30.000 huf se lehet, kozben 185.000 ft idehaza.
Erdekes. De ettol fuggetlenul viszik mint a cukrot, Globalisan nezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest