Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Amikor használtam a Defender UI-t, vizsgálat után írta, hogy talált valamit.
Letörölve, majd ismét vizsgálatot futtatva, már nem volt találat.
Biztosan nincs semmi, mivel a Kaspersky Rescue sem talált semmit.
A Configure Defender alkalmazásánál ezt olvastam:
A ConfigureDefender használata előtt ellenőrizni kell a következő lapokat: MAPS, MpEngine, Real-time Protection, Reporting, Scan, Spynet és Windows Defender Exploit Guard. A megfelelő házirendeket „Nincs konfigurálva” értékre kell állítani. Ha nem, akkor a GPO-frissítés funkció felülírja a ConfigureDefenderen keresztül alkalmazott beállításokat.
Most akkor ezt kell ellenőrizni, ha futtatom a Configure Defender-t?
Itt is belehet állítani óránkénti frissítést?
Vagy hogyan kell beállítani, ha ezeket a segédprogramokat nem használom, hogy pl. óránként frissítsen?
Az F-Secure Safe-hoz van 2028-ig kódom, de eddig még nem raktam fel.
Mivel mindig azt olvasom, hogy mindegyiknél szokott lenni valami gubanc a használatuk során.
Amúgy az Avast-ot elég jó áron meglehet vásárolni, ha valaki a fizetőset használná belőle. -
törölt tag
Nekem elég ahogy van alapon defender, smartscreen, edge. Szemét ellen adguard reklámszűrő (nem a teljes program, azt nem szeretem), a kiegészítő ingyenes, opensource, ilyen listákkal:
Figyelek mire kattintok, mit töltök le. A jelszavak microsoft fiók és apple keychain, mac és iphone wipr reklámszűrővel. A windows gépen esetleg bekapcsolom edge passwords részen, hogy még kérje a számítógép PIN-t is, ha éppen mást odaengednék a gépemhez. Semmilyen külső av szoftver és hasonlók.
Emailre elég az apple mail app, windows-on böngészős outlook, de már készül az új ingyenes beépített kliens is az eddigi UWP helyett. Az ilyen beépülő thunderbirdbe beépülő avast email modulokkal nem is tudok mit kezdeni, egyszerűen gagyinak tartom amikor valakitől kapok olyan levelet amibe a küldőnél az a szar belerakja ők bizony ellenőrizték, mint egy reklám. Webshopokban eldobható icloud+ random generált email címeket adok meg, így a normál címem nem kap spamet.
Bankolás iphone vagy edge privát ablak amiben semmilyen kiegészítő nincs engedélyezve. Adatokról backup külső HDD-re és felhőbe. Lekopogom nem szívtam be soha keyloggert vagy ransomware-t, adathalász baromságokat messziről látom.
Próbálom a családtagokat, ismerősöket is tanítani fentiekre. Amennyi szétcseszett rendszert láttam már letiltott frissítésekkel és kikapcsolt védelemmel, tweaker programokkal összebarmolva, szólok nekik legalább a fontos dolgokat intézzék egy live linux flash drive alól.A windows nálam is évente clean install.
-
Cs1csó
titán
válasz
#86564352 #2447 üzenetére
A LastPass beleillik a portfóliójukba!
Fene se érti hogy mi baj volt a "symantec" vagy a "Norton" nevekkel.
A Defender neha lefaraszt kissé. Amúgy pár havonta csinálok egy friss Windows telepitest (ne kérdezd, hobbi
)
Ilyenkor vagy marad a Defender (DefenderUI-val turbozva) vagy megy fel az Avast Free a minimális 3 modullal +levelezés védelem)Amugy már kérdeztem (talan itt) de választ nem kaptam szerinted:
1. Defender magába kvázi gyári értékeken vagy
2. ConfigureDefendet progival turbózva vagy esetleg
3. DefenderUI-val beállítva(Az utóbbi kettőnél az interaktív módot szeretem tehát elvárom hogy mindig kérdezzen (tehát blokkolja az adott dolgot és kérdezze meg hogy mi legyen karanténozza vagy törölje, nyilván ha erre a kérdésre nem jön válasz ésszerű határidőn belül akkor csak karanténozza de ne törölje )
-
törölt tag
Avast, Kaspersky termékek: ha fizetnének érte, akkor se raknám fel.
Kínait se kérek. Spanyoloktól a Panda, Bitdefender akinek ez a hobbija, viszont a beépített Defender bőven elég és problémamentes a legtöbb embernek. A többi egy rossz vicc: Gen Digital - Wikipedia
Egy nagy cégbe állt össze a Norton, Avast, AVG, Avira, CCleaner minden szutyok bloatware lehúzás, ami csak ront a rendszeren.
Nem csodálkoznék, ha megvennék a problémás Lastpass-t is, legyen egy kupacban minden szar cucc. -
Cs1csó
titán
válasz
#86564352 #2445 üzenetére
Sajnos INGYENES viruskereső fronton a beépített Defender egyik legjobb alternatívája még mindig:
- a Defendert a ConfigureDefendet vagy a DefenderUI segítségével elég jól meg lehet zabolazni
- a nagy visszatérő BITDEFENDER Free is jó alternatíva a korábbihoz képest jobban konfigurálható bár a RAM fogyasztása extrém egy AVAST 100-150MB-al is beéri a Defender is de az BD Free-nek kell vagy 300MB nyilván más a koncepció ami a termék mögött húzódik és 16GB RAM-os konfigban jelentéktelen de 4GB RAM-nal számíthat
- az ingyenes Kasperskyt nem tudom hova tenni a koncepció itt is jó lenne de pl. hazánkban hivatalosan nem is érhető el magyar oldala nincs a CloudFree pedig ha magyar lokalizacioval van telepítve tehát pl. a MyKaspersky fiók magyar lokalizacioval van az nem tetszik nekiMas ingyenes alternatívák nem is jutnak eszembe olyan ami valós alternatíva lenne a felsorolt 4-nek nincs is. (AVIRA Free?, Panda Free?!, Qihoo?! Comodo??, esetleg még az AVG Free de az ugye csak GUI-ban különbözik az Avast -tol )
(Ha valaki tud mást megirhatja)
Nyilván a Defender annyira kinőtte magát hogy ez is gyengítette a felhozatalt.Tehát ha valaki Windows 10-11-en nem elégedett a Defenderrel de nem akar fizetős védelmet akkor mindenképpen ajánlott az Avast Free (fontos! Telepítesnel a minimális módot választva hogy csak az alap modulok települjenek)
-
Cs1csó
titán
válasz
#86564352 #2443 üzenetére
Na az ilyen dolgok boritanak ki egy biztonsági céggel kapcsolatban és ez náluk már nem az első. (Anno a Ccleanert vette meg )
Amit én szeretnék hallani egy biztonsági cég akvizicioival kapcsolatban:
Megvásárolt egy kis feltörekvő céget ami:
- speciális AI-t fejleszt
- ami különleges titkosítási algoritmust fejleszt
- halozatbiztonsagi rendszer fejleszt
Stb.
Tehát olyan cégeket melyek terméket be lehet építeni majd az új termekbe -
törölt tag
Aki használja, tudjon róla: 'I Don't Care About Cookies' web extension sold to Avast
-
-
Semplar
őstag
válasz
csikosdapro #2431 üzenetére
AdBlock Plus már régóta nem ajánlott, mert a nekik fizetett hirdetéseket átengedi. Nem is értem miért került be az összefoglalóba.
AdGuard, vagy uBlock Origin az ajánlott.
-
csikosdapro
tag
Újrahúztam a rendszert Win10 és nem műxik az AdBlock Plus se chrome-on sem firefoxon youtube-nál, vagyis ott látszik nagyon a jelenléte...
Az én gépemben van a probléma, de mi lehet? Köszönöm -
kivlov
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #2426 üzenetére
Androidra szerintem jobban jársz a Brave böngészővel mert nem kell hozzá az adguard önmagaában is megfog elég sokat de ha ragaszkodsz még az adguardhoz is akkor annak a dns elérését állítsd be (teló/beállítások/kapocsolatok beállítása/privátDNS) és akkor azon keresztül még a telón megjelenő reklámokat is eltünteted és nem kell 2 appot feleslegesen feltenned
Szerintem -
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #2428 üzenetére
Szokásos válasz, adguard kiegészítővel és ezekkel a listákkal [kép] nincs probléma.
-
Necroman_Mk2
őstag
Tud valaki olyan reklámblokkolót ajánlani, lehetőleg Chrome/Chromium vonalon, amit nem tilt le a Videa.hu? Az AdBlockot megfogja.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #2423 üzenetére
Jó ez a Firefox?
Van hozzá Adguard?
Androidon milyen a Firefox? -
Semplar
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #2424 üzenetére
👍
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #2416 üzenetére
Nem tudom milyen forrásból veszitek ezt, mert a beépített blokkolókat nem fogja érinteni a manifest v2 kivezetés. Brave-ben Rust alapú, Opera/Vivaldi-ban pedig C++ az adblock, nem azok a korlátok vonatkoznak rájuk, mint az addonokra...
-
AtHoS
nagyúr
Nem baj, Adguard már készül erre is
[AdGuard publishes the world's first ad blocker built on Manifest V3]
-
Cs1csó
titán
válasz
Pontosan, ha ez a "chromium" része lesz akkor előbb-utóbb frissülniük kell rá nekik is: Opera, Vivaldi, Brave, Edge -
Semplar
őstag
válasz
Vagy addigra google sem lesz, annyi pert akasztanak folyamatosan a nyakukba.
[link] -
AtHoS
nagyúr
Asztali adguard-dal ez az oldal is teljesen rendben van
bár ez számodra nem segítség, hacsak meg nem veszed az adguardot
Szerk.
[AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription] $29.99 + sarc (Max number of devices: 9) -
Cs1csó
titán
válasz
#86564352 #2404 üzenetére
Szia még mindig:A tévéműsor oldalon nincs gond, de ha behozom pl. ezt az oldalt: [link] (a Bölcsőd lesz a koporsód c. film oldala) akkor pár másodperc után eltűnik a jobboldali görgetősáv (Firefox böngésző Ublock Origin - csak AdGuard szűrők - de AdGuard kiegészítővel is ugyanez)
Erre valami okosság?
BREAKING!
Ha az előbb linkelt oldalon rákattintok az UO ikonra és ott rákattintok a "szem" ikonra akkor onnantól jól tölti be az oldalt.
Ez az szem elvileg a buborék tooltip szerint kozmetikai szűrés.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2409 üzenetére
Ha tresorit, akkor annak külön módja van pl.: Létre kell hozni egy másik fiókot a kívánt emaillel, és kérni, hogy vigyék át a javakat(előfizu módját) vagy talán a javakat ÉS fájlokat.. (És volt még valami, hogy azértlegyen lesync-elve azért minden, vagy hasonló) De ha már annak ilyen, akkor másnak is lehet.
Amíg a support is válaszol nézd meg a help/faq részleget is, ott vannak ilyenekről leírások. Tudom, mert az évben én is költöztem, és kb 200-300 accountból 10-20 volt supportos segítségkérős, és kb 5 ami "sajnos nem"-es csak. Abban akadt olyan játék ami kicsi annyira, hogy nem számít, egy másik meg "el ne adják má a zaccountot"-féle hozzáállás miatt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2407 üzenetére
Adott supportnak is írtál már email csere ügyében?
-
Jack Oneill
veterán
Köszi
Én sem használnám azt a levelezőt, de sajnos régi időkből maradt, és van oldal, ami nem engedi sajnos az account email változtatását, ezért ez maradt.
Egyébként így ezzel a kettő filterrel a hirdetés blokkolás menüben teljesen rendben van minden. A port.hu oldalt csak kipróbáltam, nem használom, de az adguard filterekkel, meg amiket te ajánlottál, ugyanúgy megjelenik az ablak. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #2405 üzenetére
Szia, azt az oldalt nem használom de próbáld meg manuálisan a kijelölő eszközzel eltüntetni. Ha ez csak pár oldalt érint akkor azon a pár oldalon magad "kozmetikázod" és kész.
-
Cs1csó
titán
válasz
Semplar #2401 üzenetére
MŰKÖDIK!!
Ezeket vettem ki:
- Easy List
- Easy Privacy
- Online Malicious URL Block List
- Fanboy Annoyances
- Peter Lowe's Ad and Tracking Server ListEzeket kapcsoltam be:
A 4 AdGuard-ból 3-at: AdGuard Annoyances, AdGuard Tracking Protection, AdGuard Social MediaMegpóbálok rájönni (egyenként ki-be kapcsolgatom majd) hogy melyik zavart be, és hogy a bekapcsoltak közül kell e mind)
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest