-
LOGOUT.hu
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz Schafranek #3595 üzenetére
Nem sokaig. Errol beszeltunk korabban rengeteget. Az is chromium alapu, es a rendelkezes szerint az összes chromium alapu böngésző erre a sorsra jut idovel. Egyedül talan a Brave kivetel, mert ok mashogy oldjak meg.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz HantekDSO #3544 üzenetére
Az ilyen ,,helyzetek" kb havonta valtoznak. Pl amikor FF nem jatszotta le az rtl hirado videoit. Jott egy uodate, mar ment rendesen. Kategorikusan ilyet kijelenteni, hogy valami nem megy egyik bongeszo alatt, másik alatt meg megy, nem lehet, mert frissitesenkent valtozhat a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
+1 Telejsen egyetertek.
Szellem:
En soha nem csiptem a Chrome bongeszot, de mivel az Edge chromium alapu, nagy kerdes, hogy azzal mi lesz a helyzet a kesobbiekben, ez engem is erdekelne, mert a fő bongeszom a Firefox, de az Edge is fent van egyebkent.
Erdekesseg, hogy a Brave is chromium alapu, megis meg tudjak oldani.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz ledgeri #3493 üzenetére
Ja nem irtam, de rajottel, mire gondoltam 😆
PC nalam Firefox az alap jo ideje, de fent van az Edge is. Androidon viszont Edge az alap, de fent van a Firefox is.
Ertem, amit mondasz, es Csicso teged is ertelek. Nekem az volt gyanus, hogy Edge alatt aprilisi UO verzio van, mig a lite mar juliusi, es a leirasaban mar azt is irjak, hogy azt fejlesztik es az V3 kompatibilis.
Firefox alatt meg frissebb az UO.
Mindenesetre furcsa, es kivancsian varom a fejlemenyeket -
Jack Oneill
veterán
Tudtok arrol valamit, hogy Edge alatt inkabb az ublock lite-ot fogjak fejleszteni? Elvileg az felel meg a manifest v3 kovetelmenyeinek. Errol valami infotok van? Gondolom, Firefox alatt ez nem jatszik, illetve Brave alatt meg plane.
-
Jack Oneill
veterán
Na egyre jobb lesz ez a harc.
[link] -
Jack Oneill
veterán
1. Lassucska kicsit, bar sokat fejlodott.
2. Ublock es kozmetikai szures gondok sok oldal betoltesekor, amik pl Edge alatt mashogy jelentek meg.
3. 30-40% akkuhasznalat 1 nap alatt, ami Edge eseteben 5%Nekem most Edge van mobilon, alap reklamszures boven eleg. Brave probaltam, sok megjelenesi gondom volt ott is, ami zavaro volt, annak ellenere, hogy kikapcsoltam a kozmetikai szurest ott is.
-
Jack Oneill
veterán
Es eljott az ido...
[link] -
Jack Oneill
veterán
Igen, pont erre gondoltam
Annyit tudok, hogy a google halasztotta ezt 1 évre, azaz idén nyáron meglépik. Természetesen kíváncsi leszek, ez a többi chromium alapú böngészőre nézve mit jelent, hiszen tudjuk, hogy pl a Brave kijelntette, hogy ők bizony nem állnak be a sorba. Szerintem az Edge is valamilyen szinten ellen fog állni, hiszen az az érdeke neki is, hogy minél többen használják. A Firefox meg nyilatkozott, hogy átállnak a Manifest v3-ra, de mégis ugyanúgy fog működni a reklámblokkoló, mint eddig, megoldják. -
Jack Oneill
veterán
Udv Holgyek, Urak!
Van valami uj hir errol a manifest v3 atallasrol? Mikorra varhato, ha varhato egyaltalan? Foleg az erdekelne, hogy mely bongeszok allnak be a sorba szerintetek. -
Jack Oneill
veterán
A reklamblokkolas haborujanak ujapp pontjahoz erkeztunk.
[link] -
Jack Oneill
veterán
Uj versenyzo a bongeszok kozott, kivancsi leszek, ezen a reklam blokkolasa mikent megy majd.
-
Jack Oneill
veterán
,,A változtatás ráadásul nemcsak a Chrome-ban érvényes, hiszen egy sor népszerű böngésző (Edge, Opera, Vivaldi, Brave) is a Google által fejlesztett Chromium motorra épül. A saját technológiát használó Firefox ugyan kompatibilitási okokból szintén implementálja a Manifest V3-at, de fejlesztő Mozilla azt ígéri, hogy a reklámszűrési szabályok számának korlátozása nélkül."
-
Jack Oneill
veterán
Tovabb megy a tortenet.
[link] -
Jack Oneill
veterán
Eddig nekem sem jött semmi ilyen ,,probléma". De az nem lehet, hogy csak azoknál jelentkezik, aki be vannak jelentkezve google fiókkal? A Firefox topikban pont erről írtak.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz DrDobos #2657 üzenetére
Szokjal hozza, errol szolnak a hirek egy ideje. A google celja a chromium alapu böngészőkon ellehetetleniteni a blokkolok hasznalatat.
Viszont ez nem azt jelenti hogy ne lenne megoldas, mert nehany itt felsorolt otlet valoban hasznos es mukodik. Nem hinnem, hogy a google sikerrel jarna, de olvass utana, a celjuk ez, mar most is jelenleg teszt jelleggel random felhasznaloknal.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Errol lehet tudni, hogy chrome alapu bongeszok vagy Firefox eseteben mikent lesz?
[link] -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Mas is tapasztalja a kovetkezo fura jelenseget?
Szurokben a kellemetlensegek resznel, beallitom az Adguard szuroket, majd par nap utan, eltunnek es nem kellemetlensegek resznel jelenik meg, hanem a sajat szurok reszben. Ha kitorlom onnan, ujra megjelenik a kellemetlensegek resznel. Es a folyamat kezdodik elolrol par nap utan.
Chrome, Edge, Firefox alatt. Ujratelepites megvolt. -
Jack Oneill
veterán
Eljött az idő...
[link] -
Jack Oneill
veterán
Nem akarom az ordogot a falra festeni, de kb erre az idoszakra igerte a google a bekemenyitest chromium alapu bongeszokon. Mondhat barki barmit, ez akkoris valaminek az eloszele. Honapokkal ezelott errol szoltak az informatikai hirek. Lesz meg rosszabb is. Most fognak eloterbe kerulni a nem chromium bongeszok.
-
Jack Oneill
veterán
válasz ledgeri #2517 üzenetére
Ugyanaz a helyzet=ugyanugy nem mukodik. Tiszta telepites, bongeszo elozmenyek torlese, UO alapon, ennel tobbet nem tudok tenni. Edge es Fox alatt ugyanaz a helyzet. Plag kollegaval mar vegig zongoraztuk az egeszet, ne nezzetek mar hulyenek minket basszus 😆
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Köszi Én sem használnám azt a levelezőt, de sajnos régi időkből maradt, és van oldal, ami nem engedi sajnos az account email változtatását, ezért ez maradt.
Egyébként így ezzel a kettő filterrel a hirdetés blokkolás menüben teljesen rendben van minden. A port.hu oldalt csak kipróbáltam, nem használom, de az adguard filterekkel, meg amiket te ajánlottál, ugyanúgy megjelenik az ablak. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Megmondanatok, hogy az UO-ban a kellemetlensegeknel mit erdemes bekapcsolni?
Nalam most a kovetkezok vannak.
Adguard Annoyances
Easy List cookie
UO filters annoyance -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Adguardban a nyelvspecifikus szűrőket ti kikapcsoltátok, vagy használjátok? Automatán kapcsolgatja be a külföldi szűrőket, ahogy láttam. -
Jack Oneill
veterán
válasz Szellem. #2349 üzenetére
Bocsi, nem tamasztottam ala forrassal, annyit tudok csak mondani, hogy egy Leet.hu Facebook megosztasban tenylegesen emlitettek a Firefoxot is, amit kozben te is megtalaltal. Ez elegge hihetetlenül hangzik, mivel a Firefox nem chromium alapu. Arra kovetkeztetek, hogy a cikk teves infot tartalmaz, a csavo, vagy nő rosszul irta. Es ha ez igy van ,akkor a Firefox tabora jelentosen noni fog, en is azt fogom hasznalni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Sweet Lou 6 #2341 üzenetére
Na mondjuk, ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy erre nem gondoltam. Teljesen igazad van. Úgy viszont 100%, hogy működnie kell.
-
Jack Oneill
veterán
Ez rendben is lenne, de amikor irja egy alkalmazas, hogy hasznald a youtubot reklamok nelkul, akkor kerek szemekkel nezem, ahogy tovabbra is van reklam mindenhol. Nekem ezekkel nincs szerencsem. Eddig PC-n jott be az Adguard, de abbol is csak a bongeszo kieg. Marad is az.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Sweet Lou 6 #2336 üzenetére
Na kiprobaltam, koszonom. De sajnos ennyi. Tobbszor probalkoztam a beallitasokkal, most jelenleg az osszes szuro es minden beallitas aktiv. Youtube tovabbra is reklammal tele, facebook szinten reklammal tele. Nekem eddig sem a blokada, sem pedig most ez nem jott be. Felesegem telefonjan is tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Sweet Lou 6 #2333 üzenetére
Az androidos verzio az, ami playen is van? Mert az csak samsung bongeszovel es yandex bongeszovel megy. Vagy a play aruhazban levo verzio az teljesen mas?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2302 üzenetére
Most a munkahelyemen is működött, erdekes.
-
Jack Oneill
veterán
válasz #86564352 #2298 üzenetére
Na most a problema azzal van, hogy nalam nincs kaspersky telepitve, viszont amikor elkezdtem nezegetni a beallitasokat az adguardban,majd kileptem,egyszer csak nem szurte a reklamokat facebookon. Nem allitottam az egvilagon semmit. Ujra kellett telepitenem a bovitmenyt,hogy ujra jo legyen.
Tettem egy probal UO+Adguard szurokkel,de azok semmit nem szurtek a reklamokat Facebookon,raadasul bizonyos oldalak nem mukodtek megfeleloen. Nakam mindenkepp marad az Adguard,csak nem ertettem ezt a jelenseget. Egyebkent munkahelyemen ugyanezekkel a beallitasokkal nem szuri a facebook reklamokat az adguard,ez is erdekes.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #2278 üzenetére
Ki is kapcsoltam ezt a dns dolgot. Semmit nem er. Ugyanugy van mindenhol reklam, kiveve eddig 1 alkalmazasnal.
-
Jack Oneill
veterán
válasz #86564352 #2271 üzenetére
Most Adguard aktív, eddig tetszik, szinte ugyanazokkal a beállításokkal, filterekkel, mint neked. A menüje sokkal szebb, letisztultabb, érthetőbb.
Amit elsőre észrevettem, hogy Facebook-on nincs hirdetés. Sem a hírfolyamban, sem oldalt. UO mellett (alapbeállításokkal) tele volt.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Melyik most a legajánlottabb blokkoló?
UO vagy Adguard?
UO van a gépen, de nekem is előjött az az idegesítő jelenség, amiről korábban itt szó volt.
Pl index linkek nem megnyitása, csak jobb klikk megnyit új lapon.
Egyre több oldalnál hasonló, pl indamail-en nem reagálnak a funkciógombok.
Bizonyos oldalakon a beépített képekre kattintva semmi nem történik.
Sajnos ez most már egyre több és lehet, tennék egy próbát az adguard telepítésével. Erről esetleg vélemény, ajánlott beállítás, hátrányok, stb?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz junior11 #1672 üzenetére
Igen, ezt észrevettem, hogy pl az új Edge-hez az MS áruházban frissebb verzió van, hamarabb kerül fel. Régebben valami olyasmiről volt szó, hogy azért kapja meg a chrome később, mert még össze kell egyeztetni a google irányleveivel és ők nem örülnek, ha túl sok mindent blokkolnak mások. El tudom képzelni, hogy ennek lehet köze hozzá. Mindenesetre hónapos késésekről van szó, valaki, talán Kékes kolléga ezt már szóvá is tette egyszer.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a Chrome-ra lassabban megy az UBO fejlesztése. Firefoxra, Edge böngészőre előrébb tart a fejlesztés mindig. Ez miért lehet? -
Jack Oneill
veterán
válasz -=RelakS=- #1428 üzenetére
Sem a munkahelyemen, sem Apukám nal, sem nálam egyelőre semmi gond az oldallal.
-
Jack Oneill
veterán
Chrome alatt ne várd a fejlesztéseket. Erről már sokszor volt itt szó. Mivel a Google korlátozni figja és már korlátozza nagy részben a rekl3mablokkolokat, így ellehetetkenitik ezek használatát. Egyelőre a fejlesztő és a Google között nem született megállapodás és addig nem lesz fejlesztés arra. A megállapodás lényege az lenne, hogy totedekere kell csökkenteni a blokkolando reklámok számát a fejlesztőnek és ebbe még az illető nem egyezett bele. Firefoxnal ilyen gond nincs. Ezért is töröltem a gépről végleg a Chrome böngészot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest