Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen reiki-s tapasztalásokkal gazdagodtatok?
Hová fejlődött ez bennetek? -
Gendaitanár
újonc
Wagner Lajos Shiki Ryoho (nyugati) és Gendai Reiki (eredeti japán vonalú) mester-tanár vagyok. A hozzánk forduló betegeket addig segítjük, ameddig igénylik. Ha nem vagy beteg, akkor is nagy lehetőség a reiki megismerése, a lelki egyensúly megteremtése, a megelőzés és a méregtelenítés miatt. A reiki klubban és a távolból is tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak, akár a reiki energiával, mint a földsugárzások mérésével. Írj e-mailt, kérj reiki energia küldést, küldj egész alakos fotót, amiből a földsugárzásokat elemezzük. A Dunavarsányi reiki klubban ingyenesen kaphatsz reiki kezelést, ami a szeretet, a harmónia és a gyógyítás energiája. Minden szerdán 18-órától kezdődnek a reiki kezelések, kulturált környezetben, halk kellemes zenével. Utána van lehetőséged, hogy elmond, miben számítasz a segítségünkre.A foglalkozás befejezése, legtöbbször meditációval történik.Bővebben olvashatsz a honlapunkon, https://reikidunavarsany.hu
-
llaszlo
veterán
Sosem gondoltam volna, hogy itt az MA-n találkozom egy ilyen topikkal. Igaz kicsit kihalt mostanság. Hátha ír majd még más is így 8 és fél év után.
Nem vagyok beavatott. Van Reiki IV.-es ismerősöm. Őt már láttam élesben is "dolgozni" vele.
Viszont a testemből kiáramló energiát már gyerekkoromban éreztem, erre megtanított egy karate mester. Most az elmélyült meditáció vagy a gyógyító kódok alkalmazása során egyértelműen érzem.
Teljesen felmelegszik a kezem és a testemre irányítva érzem a melegséget úgy 7-10cm-ről is.
Viszont csak akkor, hogyha sikerül elmélyülten végezni a gyakorlatokat. Legutóbb már fájdalmat is sikerült jelentősen enyhíteni. Annyira, hogy nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. -
Deep
tag
válasz
blueMerle #20 üzenetére
Csak azért írok Neked, mert kicsit revidiálni szeretném mégis a hirtelen felindulásomat ami nem is elsősorban Eckard Strohm személye hanem inkább az összehasonlítósdi miatt ''jött ki'' belőlem. Szóval nem tagadom, hogy sokatt tett le az asztalra Eckard Strohm
pl. Atlantisz angyalai. Ha esetleg még mindig kapcsolatban vagy vele, akkor légyszi írj privit, mert szeretnék valamit kérdezni...
-
Deep
tag
válasz
blueMerle #27 üzenetére
Hát igen, de nem véletlenül kaptad ezt a képességedet, illetve maradt meg.
Tessék segíteni vele!
annak aki kéri! De egyébként elhiszem, hogy néha nyűgnek tűnik... de akkor is kivételes dolog és nem véletlenül vagy ilyen. Nekem is nyílogat már a harmadik szemem, de élvezem, habár sokszor furi megérezni a másik szándékát főleg ha a tettei vagy amit mond az szöges ellentétben áll azzal.
Olyankor nem mindig tudom, hogy minek higgyek a megérzésnek vagy amit hallok, látok
[Szerkesztve] -
Deep
tag
válasz
GombócArtúr #23 üzenetére
Hát akkor a jel megvan ha mind a visszajelzések mind a kézforróság jelentkezik
Miért nem bízol a képességeidben, ha ilyen visszajelzéseket kapsz, és miért nem érzékelsz ha már attól felforrósodik a kezed, ha melléülsz a gitár tanárodnak akihez valószínűleg kötődsz is már valamilyen szinten? Milyen érzékelésre vársz még?
Menj el egy II-esre, utána megint kapsz még egy adag érzékelést... ha ezek nem elegek
[Szerkesztve] -
Deep
tag
válasz
blueMerle #22 üzenetére
Igen, ez persze, hogy jelent valamit, aki egy-két ilyen tanfolyamra eljut, bizonyos képességeket szerez az sem véletlen, ez a feladata, hogy akkor ő ezt megtanulja. Az pedig, hogy mit kezd vele az meg már az ő választása. Semmi olyanról nincs szó, hogy nem ismerném el a barátodat, vagy kötekedni szeretnék, áhhhh dehogy
csak ebben a kategóriában nincsen legnagyobb, legjobb, legtutibb... Mindenki ahoz a mesterhez, gyógyítóhoz kerül aki számára a legjobb. A-nak X mester(gyógyító) a legjobb, mert neki olyan információkat, energiákat közvetít majd amire éppen szüksége van, B-nek meg Y. Hangsúlyozom, hogy ez csak a saját szubjektív véleményem, talán onnan ered, hogy az én mesterem ebben a szabadabb szellemben tanított, vagyis hogy ne a szervezetek neve és a fokozatok gyűjtése legyen a hangsúly hanem a reiki energia megélése. Ezek az ''anyagias'' megkülönböztetések nem ebbe a pont az egyenlőséget is hangsúlyozó spirituális világba valók.
Az auralátásodhoz pedig gratulálok! -
GombócArtúr
senior tag
lám, 1 év után életre kelt a topic.
Deep-el egyetértek. Tapasztalás az igazi tanulás. Nekem az a bajom hogy nem bízom a képességeimben, mivel nemnagyon érzékelek (akit kezelek az annál inkább).
Mielőtt avattak, javasolták, hogy pár napig ne egyek húst. A húsböjt után jöttem rá, hogy csak megszokásból pakoltam kenyérre a párizsit minden nap. Azóta szinte egyáltalán nem eszek felvágottat, és a főtt/sülthúst is sokkal kevésbé kivánom. Már ezért a felfedezésért megérte.
Ja, észrevétel: Gitározom, általában este járok, amikor a tanárom már túl van 8-10 órán. Valahányszor mellém ül, rohadt melegség önti el a kezem. -
Deep
tag
válasz
blueMerle #20 üzenetére
Na igen, én is leginkább kollégákat, barátokat és aki megkér rá azokat gyógyítottam eddig. Persze az fontos, hogy a Reikit mások gyógyításával (segítésével) lehet leginkább megélni és így fejlődni tovább, hiszen a lényege a gyógyítás! Az, hogy ''legnagyobb'' az én szemléletem szerint nem megfelelő kifejezés, egy hajléktalan is rendelkezhet sokkal-sokkal nagyobb képességekkel mint bármelyik ''nagy név''...
Az, hogy tapasztaltabb az megint más dolog.
-
blueMerle
veterán
Én Reiki 1 -es vagyok, ill olyan diplomám van, beavatás meg minden megvolt elég régen. Az egyik régi legjobb barátom a legnagyobb Reiki mester Eckard Strohm. Ő mondta hogy hihetetlen erök birtokában vagyok -bár soha nem gondoltam, hogy ebböl szeretnék megélni, és jelenleg sem ebböl élek. Édesanyám -ha jól tudom- a legnagyobb fokozat mestere, az Arolo II -esé. Pár éve nem foglalkozom vele, egyszerüen nincs rá idöm. Kisgyerek korom óta az aurát tisztán látom, ezt tanulnom sose kellett. Kezelni nem kezelek senkit, ugyanis annyit dolgozom/rohangálok hogy a nap végére, amikorra lenne idöm, szinte mindenfajta ''energiám'' elfogy.
A másik ok, ami miatt nem terjesztem hogy tudok gyógyítani ill. hogy látom az aurát az az, hogy nem szeretném ha a házam elött emberek állnának, aztán pedig kikiáltanának sarlatánnak a városban -nem igazán tenne jót az üzletemnek. Azt pedig nem lehet egyenként megtenni, hogy mindenkit, aki nem hisz hisz benne ''átnézzek'' ill kezeljek hogy megbizonyosodjon róla hogy talán mégse vagyok az.
A laikusok akkor döbbenek meg a legjobban, amikor úgy teljesen váratlanul megkérdezem, hogy mióta fáj a karod, veséd, ezaz...Persze volt aki azt mondta, hogy véletlenul találtam el, hogy neki ez vagy az fáj, ill. gondja van vele. Ilyen is van.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Egy személyes tapasztalatom van a dologgal, vehetjük több emberen elvégzett, független tesztnek.
Anyum régóta reikizik, meg nyomott némi agykontrollt is mellé - mivel hihetetlen beleérzőképessége van egyébként is, tkp mindegy, milyen ''gyógyító'' dologhoz kezd, az mind nagyon megy neki.Szóval mandulaműtétem volt néhány éve, 20 évesen, ami abban a korban már azért nem méznyalás (na jó, előtte sem
). Velem egy kórteremben volt még három másik huszonéves lány, akiket ugyanaznap műtöttek. Én voltam az első áldozat, falfehéren toltak vissza a terembe, többiek is lesápadtak hamar, mikor megláttak.
Ez ilyenkor borzalmasan rossz, egyrészt elkezd nagyon fájni, másrészt úgy érzed, megfulladsz a vérfolyamtól... Anyum ott volt végig, és amikor szóltam (mutattam) neki, hogy fááááj, akkor jött, a nyakamra, arcomra tette a kezét és ''megreikizte''. A lüktető fájdalom egyből csökkent, a vérzés pedig teljesen elállt. Ez eddig OK, ismertem a képességeit addig is, bár korábban azért kissé kételkedtem a dologban. Amikor már mind a négyen ott feküdtünk a vérünkben, szépen körbejárta a többieket is, egyetlen szó nélkül. Amikor végre tudtak már beszélni, elhűlve kérdezték egyszerre, hogy mi volt ez, mert olyan meleget éreztek anyu kezéből, és csökkent a fájdalmuk és elmúlt a vérzés... A következő órákban megismételte párszor ezt a kört, mert a többiek is kértek még belőle.
Na azóta feltétel nélkül hiszek a Reiki hatásosságában. Na meg az én kedves anyukám képességeiben.
-
Deep
tag
válasz
animatrix11 #17 üzenetére
Én belváros, 7.kerben vagyok és ha gondolod szívesen segítek. Reiki mester vagyok és vasárnaptól már pszi sebészként is tudok segíteni Neked. A betegségtől függően azonban mindenképpen ajánlanám Neked legalább egy I-es Reiki elvégzését, mert nagyon jó dolog ha saját magadat tudod kezelni... valamint mentálisan, szellemileg is nagyon nagyot lök az ember életén minden egyes beavatás.
-
animatrix11
őstag
egyenlőre én kezelésekre járok, találtam egyet nagyon közel hozzám eddig egy kezelésen voltam de nem éreztem semmi különlegeset, majd meglátom egyik ismerősöm ezt mondta hogy próbáljak ki több helyet. És vannak kételyeim mert volt olyan aki kapott kezelést de nem jött be neki és abbahagyta az egészet, te merre felé vagy? Budapesten?
-
Deep
tag
válasz
animatrix11 #14 üzenetére
Mondd mi érdekel, mert elég ''tág'' a téma!
De itt találsz némi infot a [link] de ez csak egy általános leírás.
Ha még hitetlen vagy picit nem baj, a beavatás után (ha rászánod magad) minden kétséged el fog illanni
-
animatrix11
őstag
engem is érdekle a téma irjatok
up -
Deep
tag
Dobjuk fel a topicot
-
Thunder78
őstag
válasz
GombócArtúr #10 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy hol lehet ezzel kapcsolatba kerülni? Megtanulni a használatát? stb. És persze az ára is érdekel, mivel sajnos egy anyagias világban élünk.
-
GombócArtúr
senior tag
ahha... furcsa, egyesek éreznek változást, mások nem (vagy nem veszik észre)
Én tesztelgettem magam, de nem igazán tudom, hogy mikor mit érzek, illetve én nem érzem a meleget másmilyennek, más testrészeken. (Bár ott a tanfolyamon akin kipróbáltam egyes helyeket kifejezetten hidegnek, más részeket meg inkább melegnek véltem. A csakrák helyét is megéreztem, mikor az volt a feladat). Remélem az érzékelés kialakul majd egy idő után.
Akit említettem, hogy utána kezeltem, nála csak egy részt, a régóta sérült, és (valami spéci zokniban levő) bokáját éreztem hidegnek, és valamiért ott sokat időztem. A végén elmondta, hogy hideget érzett ő is, mintha egy enyhén ventillátorral fújták volna. -
Dominator
aktív tag
válasz
GombócArtúr #8 üzenetére
Igazából semmi különöset nem éreztem abban a 21 napban, viszont addig is ''gyakoroltam'' a tanfolyamon megismert csakratisztítást, (egyébként ezt bárki alkalmazhatja, nem kell hozzá beavatás) és eközben is, és a Reiki használata közben is meleget érzek, általában a beteg testrészeknél ez intenzívebb. Mondták már, hogy ez azért van, mert a gyulladt testrész több hőt termel, de nem csak gyulladásos betegségeknél volt így
-
GombócArtúr
senior tag
Nem!
Egy valakin próbáltam ki még csak, egy olyan emberen, akinek fogalma sem volt róla, hogy egyáltalán mi ez, és azt sem mondtam meg neki, hogy mit fogok vele csinálni. Működött. Kicsit énis meglepődtem, mikor megkértem, hogy mondja el mit érzett. Mivel ő volt az első, és csak tettem amit gondoltam hogy jó, tehát nem igazán éreztem... illetve nem is tudom még hogy mit kell érezni (mivel ugye mindenki mást érez) -
Vallon
tag
De nem lehet ez placebó?
-
Dominator
aktív tag
Én is beavatott vagyok, első szintű már évek óta, gyakran használom a Reiki-t, és a tapasztalatom az, hogy változó, hogy kinek miben nyilvűnul meg az, ami nálad meleg fuvallat volt. Volt már, aki bizsergést érzett, emellett volt már, pl. feog- és fejfájásnál, hogy az illető egyből érezte a hatást, de volt, hogy nem. Érdekes dolog, régebben én sem hittem a természetgyógyászatban, de ez nekem elég bizonyíték
-
GombócArtúr
senior tag
ó igen... ez volt úgy egy hónapja. Ma már kicsit többet tudok róla. És megvolt a Reiki I.-es beavatás.
Csodálatos!
Akkor nem is gondoltam, hogy az interneten ilyen gazdag információforrásokat lehet erről találni (magyarul). Még ilyen is van:
Bővebben: link
Hát eme örömöt gondolám megosztani! -
joe69
senior tag
pfff
az ilyenek nagyon felkapotta valnak a sziget alatt, berugva erdeklodobb az ember no -
GombócArtúr
senior tag
no igen.. erre számítottam.
-
GombócArtúr
senior tag
Sziget, 2005, reiki sátor.
Amikor elmentem a környékén, csak néztem: miez?
Aztán senki nem akart beinvitálni, utolsó nap viszont utánajártam a dolognak:
Le kellet feküdni, becsukni a szemed, aki meg veled foglalkozik mögéd ül, és a tested külömböző pontjai fölé helyezi a kezét.
Ez így nem nagy szám, az már annál inkább, hogy közben meleg fuvallatot érzel, én előszőr azt hittem hogy az arcomat fújja valaki. Nagyon nagyon érdekes élmény volt. Olyan 30percig tart egy ilyen, (nekem többnek tűnt).
Mást is éreztem ez alatt, de arról nem szeretnék beszélni.
Azt mondták hogy ez egy energiaközvetítés, ami energiával tölt fel, és rendszeres használata gyógyító hatással bír. Mégis... miez? Honnan jön az energia? És hogy működik?
Este visszamentem, megismételni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest