Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
lám, 1 év után életre kelt a topic.
Deep-el egyetértek. Tapasztalás az igazi tanulás. Nekem az a bajom hogy nem bízom a képességeimben, mivel nemnagyon érzékelek (akit kezelek az annál inkább).
Mielőtt avattak, javasolták, hogy pár napig ne egyek húst. A húsböjt után jöttem rá, hogy csak megszokásból pakoltam kenyérre a párizsit minden nap. Azóta szinte egyáltalán nem eszek felvágottat, és a főtt/sülthúst is sokkal kevésbé kivánom. Már ezért a felfedezésért megérte.
Ja, észrevétel: Gitározom, általában este járok, amikor a tanárom már túl van 8-10 órán. Valahányszor mellém ül, rohadt melegség önti el a kezem. -
GombócArtúr
senior tag
ahha... furcsa, egyesek éreznek változást, mások nem (vagy nem veszik észre)
Én tesztelgettem magam, de nem igazán tudom, hogy mikor mit érzek, illetve én nem érzem a meleget másmilyennek, más testrészeken. (Bár ott a tanfolyamon akin kipróbáltam egyes helyeket kifejezetten hidegnek, más részeket meg inkább melegnek véltem. A csakrák helyét is megéreztem, mikor az volt a feladat). Remélem az érzékelés kialakul majd egy idő után.
Akit említettem, hogy utána kezeltem, nála csak egy részt, a régóta sérült, és (valami spéci zokniban levő) bokáját éreztem hidegnek, és valamiért ott sokat időztem. A végén elmondta, hogy hideget érzett ő is, mintha egy enyhén ventillátorral fújták volna. -
GombócArtúr
senior tag
Nem!
Egy valakin próbáltam ki még csak, egy olyan emberen, akinek fogalma sem volt róla, hogy egyáltalán mi ez, és azt sem mondtam meg neki, hogy mit fogok vele csinálni. Működött. Kicsit énis meglepődtem, mikor megkértem, hogy mondja el mit érzett. Mivel ő volt az első, és csak tettem amit gondoltam hogy jó, tehát nem igazán éreztem... illetve nem is tudom még hogy mit kell érezni (mivel ugye mindenki mást érez) -
GombócArtúr
senior tag
ó igen... ez volt úgy egy hónapja. Ma már kicsit többet tudok róla. És megvolt a Reiki I.-es beavatás.
Csodálatos!
Akkor nem is gondoltam, hogy az interneten ilyen gazdag információforrásokat lehet erről találni (magyarul). Még ilyen is van:
Bővebben: link
Hát eme örömöt gondolám megosztani! -
GombócArtúr
senior tag
no igen.. erre számítottam.
-
GombócArtúr
senior tag
Sziget, 2005, reiki sátor.
Amikor elmentem a környékén, csak néztem: miez?
Aztán senki nem akart beinvitálni, utolsó nap viszont utánajártam a dolognak:
Le kellet feküdni, becsukni a szemed, aki meg veled foglalkozik mögéd ül, és a tested külömböző pontjai fölé helyezi a kezét.
Ez így nem nagy szám, az már annál inkább, hogy közben meleg fuvallatot érzel, én előszőr azt hittem hogy az arcomat fújja valaki. Nagyon nagyon érdekes élmény volt. Olyan 30percig tart egy ilyen, (nekem többnek tűnt).
Mást is éreztem ez alatt, de arról nem szeretnék beszélni.
Azt mondták hogy ez egy energiaközvetítés, ami energiával tölt fel, és rendszeres használata gyógyító hatással bír. Mégis... miez? Honnan jön az energia? És hogy működik?
Este visszamentem, megismételni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest