Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Nekem most ez van rendelve (plusz egy szilikon szíj):
Nem rossz az ár 😁.
Arra kell figyelni, hogy megfelelő mennyiségű terméket kell rendelni (kb 5000 - 7000 forint értékben), hogy a szállítás ingyenes legyen (ami 1000 - 2000 ft lenne egyébként). Tehát érdemes gyűjtögetni a szükségleteket (nyilván nem óraszíjat rendelni ekkora értékben). -
syler123
veterán
Nekem annyit tuti nem fog bírni, mert én mindenképpen Always On Display-el fogom használni, de majd kiderül, most a beüzemelésnél sokat nyomkodtam, de nem nagyon akart merülni, eléggé bika akkuja van, attól nem is félek.
A karcokra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogja gyűjteni a háza. A kijelzőre tettem üveget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkal többet tud a Redmi filléres GPS órája, mint amit az ára sejtet.
- Apple Watch Series 8 45MM
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest