Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
Lassulást nem vettem észre és már nem is nagyon fogok. Új telefont vettem és ez már csak tartalék lesz. A Messenger értesítés nem hinném hogy a telefon hibája. Az app szarakodik állandóan. Lakatot nem lehet rakni,lezárni viszont igen. Így: Biztonság app -jobb felső sarok fogaskerék-sebesség gyorsítás-zárolt alkalmazások-bekapcsolod amelyiket akarod!
-
Tökimanó
senior tag
Csakhogy abban is ugyanaz a gond mint a többinél. Az írásjeleket nem berakja hanem kiírja betűkkel. Ha pedig nem mondom hogy pont vagy vesző akkor a végén végig kell menni az egész szövegen és úgy beírni őket. Ez pedig túl macerás. Egyébként egyszerűen nem értem hogy ezt miért nem oldják már meg végre. Biztos vagyok benne hogy egy akkora cég mint a Google meg tudná oldani a Gboardban. De akár a Microsoft is a Swiftkeyben. Hiszen annak idején a sajnos megszünt Swype keyboardban remekül működött.
-
Tökimanó
senior tag
A félreértések elkerülése miatt jelzem a swipe írást a gesztus (huzogatós) írásra értettem. Volt egy Swype nevű billentyűzet de sajnos leálltak a fejlesztéssel. Na az viszont tudta az írásjeleket. Tökéletesen kiírta mindenhová . Ha mondtad hogy felkiáltójel akkor beírta hogy ! ,ha pont akkor. és így tovább. Kár hogy nincs már. Igaz az APK Mirrorról még le lehet tölteni,kérdés mennyire biztonságos így hogy megszűnt a támogatása.
-
Tökimanó
senior tag
Szerintem elég sok billentyűzet tud diktálás módban írni. Az már más kérdés hogy az írásjeleket simán kiírja mindegyik ahogy mondva van. Még véletlenül sem . , ? ! . Én személy szerint a Yandex Keyboardot használom és teljesen elégedett vagyok vele. A sima bepötyögős módot nem használom ezért nem is tudom milyen. Viszont Swipe írásban szerintem messze a legjobb. Jóval nagyobb a találati aránya mint bármelyik más billentyűzetnek. Ha pedig az ismeretlen szót elmented ,következő alkalommal feladja már. De sajnos itt is az a helyzet mint a többinél. Az írásjeleket nem beírja hanem kiírja.
-
Tökimanó
senior tag
Tegnap frissítettem a Mi Fit alkalmazást. Ma vettem észre hogy átállt angol nyelvre,de érdekes módon pár dolog viszont magyar maradt. Járt még valaki így aki használja? Esetleg tudja a megoldást is arra hogyan lehet visszaállítani teljesen magyarra? Az adatok törlését már próbáltam,eredménytelenül. A telefon 8T.
-
Tökimanó
senior tag
Igazából a szótár önmagában nekem sem hiányzik . Amiért mégis kellene az az hogy ha van szótár és tudom szinkronizálni akkor pl. telefon cserénél nem kell újból tanítani hanem csak visszarakni szinkronból. Na mondjuk pont ez az amit a gboard sem tud. Pontosabban csak azt tudja amit manuálisan beírok a szótárba.
-
Tökimanó
senior tag
Én is a gboardot használom. Csak próbálgatom a gyárit. Azt kell mondanom egész jó. Jobban eltalálja a szavakat mint a gboard. És kimondottan tetszik hogy swipe írásnál buborékban mutatja húzás közben amit éppen írok. Így kisebb a hibázási lehetőség hogy rossz szót illeszt be a szövegbe. Csak a szótárt hiányolom belőle.
-
Tökimanó
senior tag
Bocs hogy ide írok ! Érdeklődtem a Redmi Note 8T topikban is de nem kaptam választ. Talán itt valaki tud segíteni.
A gboardot használtam eddig de egy ideje próbálgatom a telefon saját billentyűzetét . Egész jó. Viszont fogalmam sincs hol van a szótár benne. Hová menti el a szavakat? Tudom e valahová szinkronizálni,Illetve ha valamiért pl. telefon csere,miatt szükség lenne rá ,honnan tudom visszaállítani a szótárt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest