- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Nekem is ez volt az egyik fő aggodalmam, és tényleg hiányzik (meg nem értem, hogy most ezen miért kell spórolni)
Végül írtam egy macrodroid szcriptet, ami adott alkalmazások értesítésekor pár másodpercenként villogtaja a teljes képernyőt fél másodpercre. Eddigi tapasztalat alapján nem csökkent szignifikánsan az akkuidő. Ha kell közzé tehetem... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest