Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Köszi mindenkinek a reakciókat. Nyilvánvalóan különbözőek vagyunk, más szokásokkal, ezért is kérdeztem, hogy miért fontosak ezek a dolgok.
Én magam itthon vezetékes fejhallgatót használok, de semmilyen más helyen fel nem merül bennem, hogy mondjuk zenét hallgassak vagy valami videót nézzek, így igazából csak kocsiban szoktam nagyon ritkán egy nagyon egyszerű bluetooth headsetet használni.
Ugyanakkor sportolás vagy utazás közben is kényelmesebbnek gondolnám a vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót, de érthető, hogy nem szeretne valaki erre is külön áldozni, pláne, ha ezek szerint még jóval drágább is egy vezetékesnél.
Mivel az otthonomon kívül nem hallgatok zenét, ezért semmilyen zenefájlra vagy zenemegosztó dologra nincs szükségem a telefonon. Sokat fotózom, de alapvetően a tárhely eddig mindig elég volt, amit a telefon maga nyújt. Biztonsági mentésként még olyan régimódian külső merevlemezre mentem a képeket, így tárhelyet is tudok felszabadítani, és felhőszolgáltatásokat sem kell igénybe vennem ilyen célra.Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő