Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Sokan panaszkodtak hogy nem bootol, állitolag a cd-iro programmal van a gond. Nekem is megvan, én a gyárilag kapott nero-val felirtam és megy, bootol. Sajnos nem tudok mit mondani, csak probáld meg más cd-r progival, lehet nem jol irja fel a bootsectort amit használsz. (nem mindig a legnagyobb a legjobb pl: xp,easycd). A linuxrol annyit, ha nem ismered annyira a linuxot, én nem ajánlom a redhat 7.3-at, mert olyan beta feelingje van. Az ADSL beállitása félkész és még sok más is. Régen adsl-setup és csak beirogattam és ment. Itt beirogatod, de nem megy, mert nem azzal indul, mint ahogyan benne van akár a docban is: adsl-start/connect, helyette ifup-ppp ha jol emlékszem. Ez volt az elsö, amivel meg kellett küzdeni, de utána elmentem a roaringpenguin.org cimre és frissitettem a pppoe klienst, akkor már megy. Az mc sincsen benne (mindnightcommander - nortonclone), úgy kell installnál kiválasztani, hogy kéred. Most mandraket használok, sztem elég jo. Könnyü, userbarát, ha kezdö vagy inkább ezt ajánlom. A bootolásrol meg mint mondtam, ird fel másik programmal, ha akkor sem megy, akkor nem tudom :) gondolom nem 1000éves a géped.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest