- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Paint it black, Fool me Once, Strange Medicine, Cold Blood kártyák. Ha íjjal nem megy ott a lancaster repeater. Deadeye-t bekapcsolod, becélzol annyi fejet amennyit csak tudsz és darálod, de simán lehet egyesével is. Ha sokan vannak egy helyen akkor dinamitos nyíl akár messziről is. Ha nem használod a Paint it Black kártyát, akkor ott a Focus Fire. Shotgun meg ilyen szarokkal nem pöcsölnék, lassan tölti újra és kevés a skuló a tárban.
-
peterson79
őstag
válasz
nubreed #6020 üzenetére
Story-ban haladj a főküldetésekkel, tele leszel lóvéval.
Azt, hogy a mellékküldetések eltűnnek vagy sem, azt nem tudom, mert nem tudom mennyi van benne. Most Chapter 6-nál tartok, azt hiszem ez az utolsó rész és mindig látok fehér pöttyös küldiket, azaz mellékszálakat, de hogy azok mióta vannak meg, fogalmam sincs. Szerintem nem függ össze a kettő. -
Plata
félisten
válasz
Triathlete #6097 üzenetére
Bakker ez így nekem kínai,de azért kösz.
Íj?Íjjal nem nagyon mennék neki egy bandának. -
Mike
veterán
Azokhoz inkább vadászpuska kell. Már ha 3 csillagost akarsz. Van ilyen videó is a csatimon, hogy kell 3 csillagos farkasfalkát lőni
Emberek ellen még jó a repeater is, de csak ha fejre lősz
A shotibol a pumpot használd a semit már vagy fél éve lenerfelték[link] ez akkor volt, amikor még voltamk állatok
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Új vagyok még a játékban egy kérdésem lenne!! A screenshot-ot hova menti? Köszi a válaszokat!!
-
rup1u5
nagyúr
Imádom ezt a sok apró rejtett részletet ebben a játékban!
-
Plata
félisten
Mivel bh hét van gondoltam tolok pár bh küldit ha lesz rá időm.
Csak azon gondolkoztam hogy a fegyvereim talán nem túl jók fejvadászos harcokhoz.
Szóval tanácsot kérnék hogy szerintetek melyik puska a legjobb lövöldözéshez,alap ismétlő puskám van,meg szerintetek melyik két revolver vagy pisztoly a jó harcokhoz?
RBR puska tökéletes vadászathoz meg traderkedéshez.(#6088) Mike
Jah,persze,előre látta hogy félóra pecázás meg főzőcskézés után lopok egy csónakot. -
Nono76
tag
-
nubreed
veterán
Tudom, hogy ez a kérdés már felmerült itt a topicban, de nem találom azt a hsz-t, elnézést mindenkitől. Szóval, hol van egy olyan részletes leírás a neten, hogy a játék grafikai beállításait úgy lőjjük be, hogy még jól is nézzen ki, de ne legyenek fps dropok? Most nálam az van (2060 Super @ FullHD), hogy általában meg van a 60 fps+ de vannak helyek/szituációk ahol írtózatosan be tud esni akár 45-40 környékére is. Már így is állítgattam egy csomó mindent a grafikai beállításokban, de ezek szerint ez még kevés.
-
Plata
félisten
Ilyen vonatos nekem még sosem volt.
Egyébként ma este volt egy fura dolog.
Felmentem online a táborom pont Blackwater mellett volt a folyóparton,szép hely hát neki álltam pecázni,nagyban lógatom a vízbe a csalit mikor ki írja pirossal hogy gyilkos vagyok.
Nem is öltem senkit,csak vártam kapásra. -
sixpak
nagyúr
válasz
p a s s e r #6076 üzenetére
OK, nem gond, csak azt hittem, hogy már elkészült.
GTA-hoz ilyenek vannak. -
p a s s e r
őstag
sztori módban feltűnt valakinek, hogy a bölények, a történet előrehaladtával hogy fogyatkoznak? régebben csordában jártak (chapter 4, most)... pár napja kellet volna egy perfect bölénybőr, de több óra bóklászás után sem láttam egyet sem... ma (még két nappal később)
láttam egy árva kétcsillagost, és annyi...
a natgeoban pont van egy cikk, ami érinti a témát... gyakorlatilag a század végére kiirtották a bölényeket (milliós létszámról alig ezerre)... szerintem (ha nem csak velem történt így) ez is egy zseniális alkotói húzás... apróság, de mégis benne van...
amúgy az elektromos szék története is megér egy wiki keresést, az is dicséretes apróság... -
Met
nagyúr
Mit csináljak?
Tegnap, ma, elindítom a játékot, menü betölt, story indít, váltakoznak a képek majd feketeség, hang van kép nincs, esc-re launcher ablak hogy ok, retry, safe mode.
Tegnap steam fileok ellenőrzése, steam off-on segített, ma már nem.
Nem frissült semmi a gépen és szerintem a játék sem frissült.
Januárban már szenvedtem ezzel, akkor frissítettem vga drivert azóta nem csinálta. -
-
Plata
félisten
Többszemélyest is meglehet oldani bh vagon nélkül.
Tegnap 4 fős bandát egyenként elkapva leszállítottam.
Nem álltam le lődözni.
Sokan voltak,be lovagoltam táborba,egy két barmot eltiportam.
Lasszòval elkaptam egy fönököt és kilovagoltam hogy hùztam magammal.
Közben lőtt sok gyökér de nem sok eredménnnyel.
Ahogy kiértem táborbòl leugrottam lòròl és megkötöztem az ipsét,feldobtam lòra és usgyi.
Negyedikkel ùgy értem be hogy volt még 1 perc 12 másodperc hátra.
Csak aztán leadás után szerver meg elszált. -
lo_jo
senior tag
válasz
arcitec #6059 üzenetére
Röviden a role-ok:
Trader
Cripps a táborban egy pultnál gyártja a terméket, neked vadászni kell és állatok bőrét vagy teljes állatokat leadni nála (material) és ezzel párhuzamosan egy egyszerű küldetéssel vagy pénzel feltölteni (supply). Az első függ a leadott bőrök/állatok minőségétől és mennyiségétől, a második egy bináris, így vagy tele van vagy üres. Ha mindkettő elegendő, Cripps szépen gyártja a termékeket, amit eladhatsz. Itt 2 lehetőséged van:
- közeli vásárlónak: csak AI fog támadni, rövid távolságra kell vinni, kevesebb pénz jár érte
- távoli vásárlónak: a közeledben lévő traderek térképén megjelensz egy nagy piros körként és figyelmezteti is őket a játék, hogy támadhatnak, hosszabb távot kell megtenni, több pénz jár érte
Később fejleszthető a táborban az eladáshoz használt szekér közepes és nagy méretre, az alap közeli $62,5, a közepes $150, a nagy $500 teljes rakományonként.
Collector
Madam Nazar (IRL) naponta máshol bukkan fel a térképen, nála lehet eladni a megfelelő gyűjteményeket (vagy bármelyik postán feladni neki) és majd később a megfelelő szinteket elérve megvenni az ásót és fémdetektort, ami bizonyos tárgyakhoz kell. Van egy dinamikusan frissülő online térkép, minden tárgyhoz egy kis segítséggel. Nagyon könnyű pénzszerzés, 0 közeli kockázattal, vannak tárgyak, amiket vadállatok őriznek, de a többség simán csak összegyűjtendő. Érdemes az elején a kártyákkal és a virágokkal kezdeni, azokhoz tuti nem kell se ásó, se fémdetektor. Ha nem költöd ész nélkül a pénzt, simán meg tudod venni az ásót és a fémdetektort, amikor feloldod őket.
Online térkép
Moonshiner
Hasonló, mint a trader, talán kicsit akciódúsabb és vannak hozzá sztori küldetések is. Itt állatok helyett a recepthez tartozó növényeket kell gyűjteni és csak venni lehet a cefrét.
Bounty Hunter
A különböző helyeken kirakott bounty boardokon váltható ki, itt tudod elvállalni a feladatot is. Mindig 3+1 lehetőség közül választhatsz, az elején mindegyik egy dollárjeles, később megjelennek a 2 és 3 dollárjeles és legendary feladatok is. A lényege: élve vagy halva, de vidd el a megfelelő "rendőrségre" a delikvenst. Persze élve többet ér. Akciódús, tele lövöldözéssel, nagy távolságokkal, trükkös elfogásokkal. Szintezése során megnyílnak új eagle eye/dead eye képességek, pl az elfogandó embert pirossal kiemeli, vágtázva is használható az eagle eye, stb. Érdemes hozzá minnél hamarabb a reinforced lasso-t feloldani és megvenni. Jelenleg ez az egyetlen role, ami aranyat is ad a küldetések teljesítése után, nem csak pénzt. Magasabb szitnen feloldható a bh wagon, amibe több embert tudsz begyűjteni, ezek azok a feladatok, amelyek poszterén több ember van. Egy lóval egyedül ezeket nem tudod úgy teljesíteni, hogy mindkét "áldozat" túlélje, kell minimum a bh wagon, több emberesnél pedig ajánlott a posse.
Outlaw Pass 2
Gyakorlatilag egy battle pass, amihez különböző jutalmak járnak. 40 aranyba kerül, de ha teljesíted az összes szintet, gyakorlatilag ingyen van, mert kuponok formájában 8x is kapsz 5 aranyat. Ezekete a kuponokat a benefits menüpontban csak be kell váltani. Ezeken felül kapsz egy csomó hasznos és haszontalan jutalmat is. Új ruhaszettek, kedvezmények különböző termékekre, istállóhelyre, lóra, ingyen lőszerek, tonikok, craft alapanyagok, kutya a táborba, stb. Óriási előnye, hogy akkor is megkapsz miden cuccot visszamenőleg, ha előbb éred el a maximum szintet és csak utána fizeted be a 40 aranyat. A kuponok nagy része a pass végéig, azaz március 10-ig használható fel, talán csak a 2 mystery reward a kivétel, amik majd a később bekerülő cuccokra használhatóak fel. A J-t hosszan nyomva a katalógusból vagy a boltokban a katalógusból vásárolható meg. Mostanra, ha "elég tartalmasan élted a vadnyugati életed", gyakorlatilag a 100. szitnen kéne lenned vagy nem messze tőle. Én a 90. környékén vettem meg és egy napi játékkal 100-as lett.2 tipp aranyszerzéshez
Használd a treasure map-eket. A satchel-ben elérhetőek, kiválasztod, kiadja a listát, hogy mi van meg neked. Nyomj egy entert a map nevére és egy nagy sárga körrel jelöli a területet, ahol eagle eye segítségével megtalálhatod a kincset, ami változó, hogy mennyit, de $-t és aranyat is ad. Az online interaktív térképen piros X jelöli a helyeket, ezek közül véletlenszerűen az egyiknél lesz, ha elakadnál. Treasure map minden 5. szintlépés után jár, a postán vehető át és van rá esély, hogy gang hideout kipucolásáért is kapsz.Teljesítsd a napi feladatokat, minden nap, amennyit csak tudsz. Ha szépen sorban minden nap teljesíted, növekszik a szorzód, így több aranyat kapsz. A sima 7 napi feladat mellé a role-okhoz is járnak feladatok, ha megvan mind a 4 role és van egy 2 hetes sorozatod, már elég jól fizet.
-
Plata
félisten
Bakker ma új dolgot tanultam.
Pecázás közben ha közelben lövöldöznek a karakter megszakítja a pecázást és elteszi a botot.
Nagyban fárasztok egy rohadt nagy halat,már vagy két perce kínlódtam vele mikor jön pár idióta aki lövöldözik,a karakterem meg szó nélkül elpakolta a pecabotot.
Nem is rám lőttek hanem egymásra. -
D013
aktív tag
Sziasztok, más is belefutott abba a hibába hogy a játék elkezd akadni, de az fps számláló meg se reccen? 60fps (vsync), a játék pedig szaggatgat, nagyon-nagyon idegesítő. Van hogy nem jön elő a probléma, de sok mindent kipróbáltam, már újratelepítés is volt, nem tudtam kiszűrni mi hozhatta elő. A játék első 10 órájában nem volt jelen, utána hirtelen elkezdte. Azóta volt win reinstall is, most másik ssd-re tettem a játékot. Drivereket cserélgettem, beállításokkal játszadoztam. Tök mindegy neki hogy Vulkan van DX12, csinálja.
-
Plata
félisten
válasz
arcitec #6059 üzenetére
Ha van aranyad rá akkor mindet vedd meg.
Trader és moonshiner valamint collector role gyorsan nől,Bounty hunter nekem kicsit uncsi.
Ha van még aranyad akkor az outlaw pass 2-t is váltsd ki,sokkal gyorsabban jön az xp.
Trader egyszerű,a táborodba hazaviszed a vadat amit lősz és pénz lesz belőle.
Fejlesztened kell a szekeret idővel,ha eléred az 5-ös és 10-es rangot talán.
Először 25 hordós szekered lesz,ha fejleszted 50 és 100 hordónyi árut tudsz eladni.
100 hordóért már 500 dolcsit kapsz közeli eladásnál.
Moonshiner hasonló,ott nem a szekeret kell fejleszteni hanem a főzőt.
Így kevesebb pénzért többet és jobbat főz.
Collector meg csak annyi hogy mindenfelé elmászkálsz és rejtett kincseket keresel,venned kell ásót,majd később fémkeresőt. -
-
A rockszar eme csuda játékával ezek a gondok vannak vulkan win 8.1 alatt:
szürke és fekelete képernyő single és multinál.
nyomsz alt entert és eltűnik a game??
de valójában nem tűnik el mert a feladatkezelő írja hogy fut a game csak épp nem látod.
Szóval ha valamit tudtok, osszátok meg. -
Plata
félisten
Én tegnap nagyon megszívtam Bounty huntert.
Gondoltam kicsit húzom és tolom,bár baromi unalmas.
Minden más role maxos már rég.
Elvállaltam négyfős banda elfogását,épp be vittem az utolsót és kész a küldi erre bejön valami duma hogy nem tud csatlakozni rockstar szerverhez és ledob.
Visszamentem camp opcióval elrohantam következő táblához,elvállaltam egy legendary bountyt,megcsináltam és leszállítottam a fickót,jön a duma hogy itt a fizetség meg a többi erre újra le dob a szerver.Élve be vittem azt a gyökeret pedig. -
Mike
veterán
válasz
arcitec #6046 üzenetére
ha csinálsz saját posse-t akkor annak te vagy a vezetője. tudsz csinálni átmenetit is , de tartóst is, amit utána mindig el tudsz indítani, vagy már eleve úgy lépsz be. bounty hunter wagon ugyanúgy megvehető mint a hunter. 10 de inkább 15-ös bounty hunter szint kell hozzá. ezt a progress, role alatt meg tudod nézni. pokerben nem nagyon tudnak megkopasztani, mivel 1 dollár a max tét egy körben, illetve vadidegenekkel 5. ez inkább csak szórakozás
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest