- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Megvan a baj! Nem a játék volt a hibás, amiben kb. teljesen biztos voltam. Amikor bekerült az új SSD, kapott egy kis optikai tuningot is gép. Bekerült egy vertical stand, ami miatt a VGA túl közel került az alaplaphoz és a többi játéktól eltérően, kizárólag az RDR2 túlságosan felmelegítette a kártya hátulját. Ez a jelenség több óra Indi, vagy Stalker 2, vagy más egyéb játék alatt nem fordult elő. Az is lehet, hogy a virágbolti egy régebbi verzió volt, azért nem melegítette. Most visszafordítottam a VGA-t és újra megy.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Teljesen letakarítottam a virágboltit, és bekerült egy 2TB-os SSD csak a játékoknak, hogy ne a rendszer SSD-n foglalják a helyet. A megmaradó játékokat áttettem, és hivatalos RDR2-t már eleve oda telepítettem. Mára odáig jutottam, hogy lépten-nyomon fagy. Újratelepítés is megvolt, a régi mentéseket is töröltem mindenhonnan, mégis szopat. A config se egy gagyi, nem értem. Soha semmilyen játék nem fagyasztotta le, még a virágboltiak se. Giga Z790 GamingX+13700K+32GB DDR5+6900XT+Samu 980pro 1TB+2TB SSD.
-
negyven2
veterán
Igen, hét éves lesz a játék idén októberben (6 a PC-s változat), de attól még a Spoiler az Spoiler. Vagy legyen az az univerzális szabály, hogy még egy erősen történetközpontú játék esetében is pl. egy év legyen az maximális idő amig nem szabad spoilerezni? Aki meg utána fedezi fel a játékot, és szeretne azt teljesen kiélvezni, az "így járt" (mért nem játszott vele korábban), ha véletlenül segítségékérés közben belefutna történetbeli fordulatokba?
Tudod nem hiába van itt is engedélyezve a Spoiler gomb, és nem tart semeddig aktiválni azt! De ha te ennyire sz*rsz másokra, akkor ne csodálkozz, ha esetleg úgy bánnak veled, hogy sz*rba se vesznek, és kinevetnek téged! -
Z.m.Z
aktív tag
Én beértem volna kevesebb gyűjtögethető faszsággal, kevesebb élővilággal, kevesebb vadászati variációval, cserébe egy életszerűbb játékmenetért. Ha mondjuk valaki megüt, megszúr, akkor fejenkólintom valamivel, elájul és az önvédelem. Vagy ha rámlő és eltalál, akkor lelőhetem. Vagy megcsinálhatok egy küldit pacifista módban, hogy harcképtelenné teszek mindenkit anélkül, hogy ölnék. Vagy ha az az utat választom hogy ölök, akkor lehetne hírnevet szerezni és félnének tőlem, nem pedig mindenki óriási hősként rontana nekem, hisz nem ez volt jellemző a vadnyugatra. Úgy érzem, hogy az nyulak osztályozásban és a megfeleő fegyver kiválasztásában amivel tökéletes prémje marad, kicsit elment az energia az életszerűség rovására. Mindemellett kiválóan elszórakozik vele az ember, de a tökéletestől messze van. Nekem mondjuk a Days Gone sokkal inkább volt egy morális hullámvasút mint ez. Az emberi kapcsolatok is mélyebbek voltak.
-
Z.m.Z
aktív tag
Ezzel kezdtem. De "véletlenül" pont akkor mentett automatikusan, amikor már piros volt minden. A legutolsó manuális mentésem meg annyira régi, hogy több nap haladást vesztettem volna.
Pontosan 21% és egy hetes visszalépés, de ha nincs más mód arra, hogy ezt a körözést töröljem, akkor nem lesz más megoldás.
-
Triathlete
senior tag
Rosszul feltételezed! I5-1440F + 2080. Most jön a duma, biztos hogy ez is csicska
PS-en pedig 65"-on, kontrollerrel nekem sokkal jobban adja. A kontroller fenomenális szerintem, ergonomikus, kényelmes, nem kell szerencsétlenkedni két perifériával és egy halom gombbal, de persze lehet csak a szerencsés 1%-ba tartozom akinek ez kényelmes egy nem túl kompetitív játékban Az auto-aim is teljesen fasza, ha érted, hogyan működik és tudod használni. Ergonomikus, kényelmes, nem kell egy esetlen hülye pózban szenvedni vele. De aranyosak vagytok, hogy próbáltok győzködni!
#17904 +1
-
Roland861010
veterán
Hát barátom azért van egy fura világ a kis bukisidban.
Aki képes a WoW-al, Starwarsal, meg még kitudja milyen játékokkal játszani az nekem ne mondja már főleg úgy hogy a Gothic világa is bejött neki hogy. Witcher 3 egy fura játék fura szörnyekkel.Nekem pont elég még síkos a beszéd benne.
-
Roland861010
veterán
Én ezzel nem értek egyet.
A Witcher az egyik legjobb szerepjáték a mai napig főleg 3ik rész.
Egyáltalán nincs köze a Diablohoz.Nekem például az első része volt No1 a Dragon Agenek.
A Mass Effect egyáltalán nem tetszett.
Igaz lehet azért is mert én ezeket a XXXIII. Században járó vagy játszódó játékokat szeretem.Ez a játék jelenleg számomra egy Zseniálisan megalkotott remekmű.
24 éve játszok kisebb nagyobb megszakításokkal de ennyire kidolgozott sztorit és környezetet egyenlőre nem igazán láttam még. -
Mike
veterán
-
-
Feck
tag
Köszönöm a tippet. Újratettem, hátha. Siker.
Érdekes, mert a Rockstar Launcher is valami errort ír ki belépésnél, hogy próbáljam újra a saját felhasználói fiókommal, stb. De beenged. És elindult, remélem jó lesz már.Nagyon új még, egyelőre a mentés dolgot sem értem, hogyan, s mikor, mint történik.
Illetve honnan fogom tudni, hogy online bóklászó karakterekbe futok, vagy npc-be?Meg sem merem kérdezni, hogy valaki online mert-e gépi magyarìtást, vagy akár reshade-et használni?
-
negyven2
veterán
Nem feltérlenül, és a GTA IV se volt teljesen az annak megjelenésekor (már mint voltak vele gondok, köztük jogos teljesítményt kritizáló problémák, de ott nagyon sokan azért sírtak, mert a tényleg elavult gépieken nem ment).
A RDR1 gépigénye esetében azért azt látni kell, hogy a megadott minimális gépigény az olyan 9-11 éves, míg az ajánlott az 5-6 éves alkatrészeket tartalmaz. Ezek egy része, lehet már nem is támogatott, vagy még éppen támogatott státusban van (vagyis lehet, hogy minimum gépigény esetén is nagyon jól fog futni, sőt az is lehet, hogy az ennél gyengébb gépeken is jól fog futni).
De ettől még kicsit vicces, hogy papíron jobb gép kell neki mint az RDR2-nek. -
.LnB
titán
Igen, ezt tudom, hogy ölni nem szabad, csak kábítani meg mintát venni. Csak az érdekel, hogy mennyire monoton, unalmas, lassú a szintezés? Mert én a Collector-t nem találtam annak. Az teljesen lazán meglett lvl20. A Trader viszont nem.
Na meg akármennyire is imádom, csodálom, hogy micsoda állatvilágot programoztak a játékba. Azért a single player-es Zoologist achivement sem volt egyszerű. A végén már nagyon örültem, hogy meglett.
-
Mbru
tag
Én pont az elelnkezőjét látom a GTA5-el. Amióta meg van a RDR2 azóta nem is nagyon néztem fel. GTA5-be nincs nagyon élet, legalább is az én meglátásom szerint. Bár ez azért is lehet mert nekem nagyon bejön a természet és az RDR2 O-ban nagyon él a természet. Ahogy az időjárás is változik, valami fenomenális. Sajnálom is, hogy már nem fejlesztik a RDR2-t.
De valahol meg is értem. Anno jött a GTA5, volt benne pár jó dolog. Utána jött a RDR2, abban elég sok minden volt ami a GTA5-be nem. GTA5 ezért folyamatosan frissült. Nekem pl a GTA5-ből hiányzik a többiekkel való apróbb játék. Na meg GTA5-be A-ból kell B-be eljutni küldetések vannak. RDR2-ba azért kell keresni dolgokat, állatokat is nem mindegy hány csillagosak. Növények gyűjtése, craftolás.Szóval számomra, ismétlem számomra nagyon bejön és emiatt a sok minden miatt van elmaradva a GTA5. -
.LnB
titán
Igen-igen. Már beszéltünk erről itt fórumon sokat, hogy iszonyat kényelmes helyzetben van a R* azzal a GTA V-tel. Annyi pénzt termel, hogy egy RDO-val nem is kell foglalkoznia. Pedig az RDO is van annyira népszerű, és sikeres, hogy sok más játékstúdió, tapsikolna örömében ha ilyen online sikereket érne el.
Ez nagyon durva. Ezért sem kell a GTA VI-tal sem sietniük.
-
.LnB
titán
Azt hallottam már, hogy ismétlődik szinte minden. De nekem ez még új. Mert én az online-ba csak tavaly kóstoltam bele, amikor maxoltam a játékot. Emlékszem, hogy tavaly is akkor, amikor állandóan hó volt a mapon, szóval télen. Most is azért vettem elő, mert kicsit lebetegedtem (nem tudtam menni bringázni), és nincs más játék ami érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max