Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Nyilván a te gépedben egy hardver elem nincs a toppon, az lehet memória, videó kártya...
Elsőre ezeket egyenként cserélném ki teszt időre. Ha nem hozna eredményt, akkor esetleg egy új install, vagy driver probléma is lehet, Nvidia driver is okozhat problémát stb ..
Szóval nem tudsz mást tenni mint keresgetni melyik elem okozhat gondot.
Alulfeszelve nincs a kártya? Mert ha túl van alulra húzva, attól is elszállhat de még csak attól, pont akkor amikor egy nagyobb terhelésbe fut bele..
-
vad69
újonc
Üdv!
Órákat töltöttem el a keresgéléssel ,hogy mi a gond ,de nem tudok rájönni,
13th Gen Intel(R) Core(TM) i9-13900K 3.00 GHz, RTX3080 a game eredeti ....és crash
néha órákig minden ok , de nagyobb település már probléma , san denis egyenesen halálos.
A story miatt elkértem haverom full ugyanolyan gépét/egyszerre fejlesztettünk mindent.../
2 napon keresztül toltam amikor csak tudtam ,hogy kijussak a nagyvárosból a küldikkel...
egyetlen egyszer sem fagyott , egy röccenés sem volt, erre mondjon valaki valamit.
Szerintem qva gáz , nincs spoilerem a storyról , de be vagyok szarva hogy nagyvárosba kerülök megint, vicc az egész
-
pelenka35
őstag
Üdv! Miért van az, hogy ha belépek a játékban állandóan éjszaka van . Lehet ezen változtatni? Nappal járnám a vidéket. Köszönöm
-
Đusty
addikt
-
arcitec
addikt
válasz
vjacintka
üzenetére
1.) Nyugi, lassan járj tovább érsz. Alakul majd az, csak nem egyik pillanatról a másikra.
2.) Ha távcsövessel ránézel az állatra, ha minden igaz látni hány csillagos. Többnyire csak a 3 csillagosat érdemes, max, a kettőt. Ha megfelelő helyen lövöd meg, többnyire fejbe, akkor marad a csillag ami volt. Cripps az egyre azt mondja, jobb lett volna, ha otthagyod.
A hentes megvesz mindent amit eladsz neki, nem leadás, hanem eladás, amit eladtál az onnantól azé nem?
A ló farán lévő bőr az csak a tárolás,(amit ha nem adsz el egyből akkor a következő indításnál már nem lesz ott, ellenben nem veszik el, el lehet adni a hentesnél. pl madarat, kígyót a nyeregtáskában tárolja.
Na a csalit még nem használtam az passz. -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele a játékba, lenne pár kezdő jellegű kérdésem felétek.1. Mi a tuti tax, hogy feljebb tornázzam a becsületemet a skálán a fehér sávba? Amikor valakinek lehet segíteni, annak mindig eleget teszek. Továbbá adakozom a tábor kasszába is. Tehát egyéb?
2. Állatbőrök illetve azok beszerzése. Az jó módszer ha sniper fegyverrel messziről fejbe, magyarán akkor 3csillagos marad a bőr?
Ugye a lovad hátára a nyereg mögé kerül az irha, nyúzás után. Azt áttenni máshova gondolom nem lehet!?
A hentesnél ha adakozok mondjuk 3db kiváló minőségű szarvas irhát, akkor azt nekem beleszámítja majd egy kraftolásnál avagy az már a hentesé lesz?
Csali kihelyezésnél mérvadó az időjárás? Azért kérdezem, mivel kitettem egy ragadozó csalit esős időben egy farkas előfordulásos helyen de hiába vártam percekig nem jött a “préda”.Köszönöm előre is.
-
tusi_
addikt
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Semmi koze a gephez, egyszeruen ilyen a jatek.
Sokaig nincsen, aztan van.
Ami nalam bejott, az
- torolni a documets alol a sga fjlokat inditasnal
- high grafika ultra helyett. (textura minoseg mehet ultran)Ez a RS ajanlasa is.
Semmi mas nem stutterel, vagy fagy le nalam, csak ez, meg a TLOU neha. De az masoknal is. Nem mindenkinel, de sokaknal, lasd Ancient gameplay demozott vele es dobott a game egy CTD-t
RS, Iron Galaxy marcsak ilyen..
-
Plata
félisten
Hát a legtöbb gépi magyarítást olyanok csinálják akik semmit sem értenek hozzá.
Gyanítom egyik másik magyarítást olyan csinálja géppel,aki magyarul sem nagyon tud.
Hogwarts Legacy gépi magyarítása akkora brutális baromságokat tartalmaz,hogy a játék élményt nagyban megnöveli az eszetlen szöveg vagy nevek olvasása.
De az egyik steam-es játékban nem lehet sztorit játszani ha fent van magyarosítás,mert instant lehal a játék. -
Üdv!
Úgy 4 év után elővettem a sztori részt, a gépi magyarítással, ami szerintem azon a szinten, teljesen vállalható.
Lenne egy problémám, mert tudok továbbhaladni a történetben. A kubai résznél járok, és épp Javiert kellene kiszabadítani. Előtte, ahol az őrök vannak, ott fel kellene venni egy poziciót, de akárhogy forgolódok ott, az istennek se fogadja el. Most úgy rémlik, hogy annak idején már akkor is szoptam ennél a résznél, de már nem emlékszem, hogy mi lett a megoldás, ehhez kellene a segítség.
Erről a szituról van szó, ott az ajtónál, a jobb oldalt kellene felvenni a rejtőzködő poziciót, de nem megy.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Online részt tudom valahogy coopban játszani a fiammal? Invite rész szürke. (Xbox) köszönöm
-
PuMbA
titán
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Nekem is csak 1 db menübe beragadásom volt a 75 óra játékidő alatt. Ennyi idő alatt vittem végig
Muszáj volt kézzel kilőni a játékot, mert nem bírtam sehova se navigálni. A sok fagyás azt jelenti, hogy valami nincs rendben a géppel vagy a szoftveres környezettel. -
Plata
félisten
válasz
Hokunda
üzenetére
Ne haragudj meg,de ezen most nagyon jót röhögtem.

RDR2 olyan eszetlen hisztis Pc-n hogy az röhej,a kifagyás és egyebek tök megszokottak,ments mindig.
Ments ha az égen elrepül egy holló,ments ha a lovad fingik.
Ments ha rád néz a seriff és ments ha egy hal a vízből kiugrik.
Az RDR2 Pc-n csak akkor nem nyöszörög valami miatt ha nincs el indítva.
Jah és az enyém is eredeti volt,előrendelve,mert hülye voltam és felültem a hype vonatra.
Már előre le volt töltve hogy aztán az indulás napján ezer féle errorral kidobjon és két hétig kb játszhatatlan volt a hibáktól.Kellett neki két év kb,de inkább három hogy steamről elinduljon error nélkül.
#17273Mike
Hát oylan gépi magyarítást láttam ami totál értelmetlen volt,ez egy stratégiai játék,az üzletben a termelésnél meg volt adva mi kell hozzá hogy milyen termékhez mi kell,aha csak a raktárban aminek X volt a neve a gyártásnál ugyanannak Y volt a neve,ráadásul néha eszetlen hülyeség.Vissza raktam angolra,a termékek nevét megértem angolul,de kitekert romulán magyar nyelven nem.Egyik másik terméknek magyarul olyan neve volt amit ide sem merek írni. -
tusi_
addikt
Halliho vadnyugat kalandorai

Ujra kezdtem par hete a jatekot, de most izlelgetem, minden bokornal megallok, minden szerencsetlennek segitek az uton - ha "lablok", akkor kapjak a 8-es dead eyyel a golyokat a burajukba - es rendkivul elvezem. Vagy 100oranal tartok ebben a menetben, de meg a 3-as chapternel vagyok.
Problemam a kovetkezo. Mar leveleztem a RS-al, de az annyira volt elvezetes, mint sajtreszelovel re..ni. Behanytak a szokasos netes ajanlasokat, hogy tegyuk crash free-ve a jatekot, de sajnos igy is elojon parszor.
Vagy hibauzi nelkul - vulkan alatt tolom, dx12 alatt nekem stutter van es csak ebben a jatekban - vagy a szokasos FFFFFF hibaval crashel.RS ajanlasa szerint High-on kene tolnom, de nehogy mar ne tolhassam ultran, ha van alatta vas.
Tegnap jott elo megint, amikor beragadtam egy kuldinel, nem akart tovabb menni a jatek. Rafogtam a stukkert Lennyre, hatha triggerelodik az akcio, de csak siman kifagyott FFFFF-el.
Ma dagonyaztam egyet a sarban, hogy krokodilokat fenykepezzunk es akkor fagyott ki.
Bementem az esemenynaploba es ott egy halokartya hibat jelzett, hogy elment a net.
Beleneztem a router loggokba es nem talaltam semmi esemenyt a gepemre vonatkozolag.Visszaneztem a tegnapit is es bar nem tudom, mikor crashelt tegnap, de volt egy halokartya problema.
Neten lattam, hogy korabban voltak ilyen hibak online alatt.Soha nem erzekeltem meg ilyen hibat mas jatekokban.
Nalatok is vannak meg crashek? Nagyon idegesito. Felfedeztem egy csomo uj allatot, updatelodott a gyujtemenyem es akkor jon egy crash
A rdr2 konyvtarban levo fajlokat torlom mindig inditas elott, bent vany egy script is a Launcherben - ezt RS ajanlotta - Full screnn 60 HZ Vsync on, upscaling off es a lighting es shadow kivetelevel minden maxon.
köszi.

-
Hokunda
senior tag
Merem remélni, hogy ennyi a baja!
Én most kezdtem el a játékot, de a sztori legelején volt egy átvezető videó alatti kifagyás, ezt követően pedig mikor a kocsi kereke kitörik - vonatrablás után - az átvezető videó utáni kerékcsere ugyanúgy egy törött kerkeket eredményezett és a lovaskocsi nem mozdul, szokatlan hibák egy Rockstar játéktól!
Remélem akkor az afterburner a baja. Gép az adatlapon, ezzel nem lehet gond és a játék is eredeti ofc.
-
RazoR
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha fut az MSI Afterburner a monitorozás miatt akkor indításnál Out Of Memory hibával leáll a játék?
-
Constantin49
friss újonc
válasz
Constantin49
üzenetére
Bocsi az elírásért, nem velem hanem vele csak az ő nevében írtam véletlenül. Még egyszer bocsi.
Így nézne ki az a szöveg:
Sziasztok.
Találkoztam a youtubeon egy emberrel de nincsenek barátai, senki se ezért sokszor idegeskedik és a kérdés az lenne, hogy lenne-e kedve valakinek esetleg játszani vele rövidtávon, hosszútávon? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudna játszani. Elég szomorú és megsajnáltam. Főként ezekkel játszana: Dying Light 1 és 2, GTA 4 és 5 (nem RPre), Red Dead Online, State of Decay 2. Az idősebb korú kategóriába tartozik (kb 40) így ha téged ez nem zavar az külön öröm.
Ha esetleg valaki lenne akkor felveheti barátnak a steamen és dumálhattok, megbeszélhetitek, hogy mi legyen. A steamen: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625
Van youtube csatornája is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.Köszönöm.
-
Plata
félisten
válasz
Kis Tigris
üzenetére
A gépi magyarításokban elég sok hülyeség van.
De már találkoztam olyan játékkal amiben vissza kellett rakni angolra a nyelvet mert nem értettem mit akar.
De a hogwarts legacy-ban is például durva hülyeségek voltak,az egyik virágnak sátoraljaújhely volt a neve.Plusz némelyik diák nagyon durva szavakat használt.
Rendes magyarításban meg aztán kiderült hogy semmi ilyesmiről nincs szó. -
Mike
veterán
válasz
Constantin49
üzenetére
Pc?
-
Constantin49
friss újonc
Sziasztok.
Lenne kedve valakinek esetleg játszani velem? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudnék játszani. Ezzel vagy akár főként ezekkel: Dying Light 1 és 2, GTA 4 és 5 (nem RPre), State of Decay 2. De bármi mást is meghallgatok ha úgy adódik. Az idősebb korú kategóriába tartozom így ha téged ez nem zavar az külön öröm.
Ha esetleg valaki lenne akkor felvehet barátnak a steamen és dumálhatunk, megbeszélhetjük, hogy mi legyen. A steamem: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625
Van youtube csatornám is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.
Köszönöm. -
Plata
félisten
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Hát ezen a társas klub-on fetrengek.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Hali. Lépj be a régi mentéssel és nyomj egy Esc-et. Ez után a "Story" / Történet részt választva lehet választani a "Save"/Mentés, "Load Game" / mentés betöltése adott játékállásból és ami téged érdekel az a jobb felső részben a "New Game" / új játék kezdése. A játék betöltése résznél egyébként egyesével törölhető a korábbi mentések is.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Még tavaly valamikor vettem a játékot, kb 25%-ig játszottam a sztorit, de aztán más játékok miatt abbamaradt, uninstall. Most elővettem, az Epicről felinstalláltam újra, s az elejétől szeretném szűzen kezdeni. De nem találok sehol "új játék indítása" opciót...
Ha a történetre kattintok, az egy évvel ezelőtti állapoton indul újra a játék :/Tudna valaki segíteni benne?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
majdnem teljesen a story vegen van 1 kuldetes ahol le kell szedni a forditast ( de lehet h minden mod-dot ) egyebkent vegig jo, utana is. sztem ennyit meger, en is 2. vegigjatszas miatt kicsit mast akartam, es ahhoz kepest h gepi teljesen elvezheto.
a konkret kuldetesrol itt kicsit visszabb " tekersz" megtalalod.
-
RazoR
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom már melyiket szedtem le, próbáld ki amelyik letölthető.
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vigyázz vele mert van olyan küldetés ami a magyarítástól nem fog menni.
-
RazoR
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha Epic Store-os akkor nyilván azt szedd le hozzá.
-
Sirandrish
legenda
Láttam olyat, viszont nem egyet
Van olyan ami fixen jó?
Gondolom a megfelelő verziót kéne majd néznem telepítés után.. -
RazoR
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gépi van csak, egész jó, játszható, de nyilván vannak benne hibák, elkezdték a rendes magyarítást de félbemaradt valamiért.
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van már ehhez a játékhoz értékelhető honosítás?
PS4en annak idején már végigvittem, de az Epicen durván jó áron van, aztán gondoltam PC-n is tennék vele egy próbát, de örülnék egy magyar nyelvnek, hiszen angolul már megvan
-
cZBc
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem akciósan 20 euroért a játékot, mert anno ps5-ön már egyszer kivittem, de most megjött ismét a kedvem hozzá, de már PC-n.
Viszont 3 napja óriási szívásban vagyok, mert hiába indítanám a játékot egyszerűen a töltő képernyő se jön be.
Próbáltam már indítani Steam-ből, Rockstarból, de mindig csak odáig jut, hogy Loading majd Quitting és el se indul. Legfrissebb driver fent van, mindkét kliens lefrissítve, már admin módban, mindenhogy próbáltam indítani, amit neten találtam, de semmi se. Mióta PC-n játszom én még ilyen szívásba nem futottam bele, de most teljesen tanácstalan vagyok. :/Van valakinek bármilyen ötlete, tapasztala, hogy hogyan lehetne rávenni, hogy működjön?
-
Radírka
újonc
válasz
VincentVG
üzenetére
Nekem a legutolsó pályát, amikor Micah-val végezni kellett, ott se volt jó vmiért a magyarítás moddolás, de angollal végig ment. Jó kis játék volt ez, már hiányom van, h már vége, pedig nem vagyok nagy játékos. Lehet, h ebből több végig játszás lesz... Simán előfordulhat...
-
VincentVG
senior tag
válasz
Radírka
üzenetére
remelem megoldodik. en is net-en turtam ra anno, mert csak itt volt problema ( feldobtam egy magyaritast nalam az kavart be )
"If your on PC and using mods take out Version.dll from the game directory
version.dll is required for mods to work but soft locks some missions like the ones at pronghorn and this one
put version.dll back in after you finished the mission" -
Radírka
újonc
A Red dead Redemption 2-ben az epilógusnál tartok, egészen pontosan Sadie Adlerrel megyünk a James Langton küldetésre, amikor Shane Finley-t kellene visszaszereznünk egy másik fejvadásztól. Odaérünk a helyszínre, s nem történik semmi. Néztem egyéb gameplay videókat, ilyenkor mindenki másnál van vmilyen iterakció, sőt John még döntést is hozhat, h ő inkább harcolna, mintsem ott várjon fent a hegyen. Nem tudok mit tenni, ha levadászom a fejvadászokat, ha nem, a játék meg se mozdul, csak vár, s nem történik semmi. Nem fagy meg, minden működik látszólag, de vmilyen script biztosan nem aktiválódik, mert a helyszínre érve semmi sem történik. Levadásztam mindenkit, akik ráadásul vissza se lőttek, felhoztam Sadie-nak Shane-t, s akkor se megyünk tovább a történetben. Volt bárkinek ilyen tapasztalata? Mi lehet/volt erre a megoldás?
-
homerhamm
veterán
Szegény úr elaludt gitarozás közben.
-
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Asse tom milyen android van a telómon azon kívül hogy android,utoljára akkor érdekelt a telefonom amikor még szét lehetett szedni darabjaira és cserélgetni az alkatrészeit.
Telefonáláson kívül max arra használom hogy felnézzek netre ha úton vagyok vagy olyan helyen ahol nem tudok gépről írni.Van olyan hét amikor napi 25 percet használom a telóm,ezt a teló mondja nem én,folyton csesztet ilyen baromsággal is. -
arcitec
addikt
De tényleg nem értem az embőröket. Elfelejti a jelszót, ha sokáig nem használja. Bizony ezzel én is így vagyok. Rengetek regisztrációm van. Sok sok már el is avult és mind más jelszóval többnyire. Ki jegyzi ezeket mind meg? SENKI. De kell egy biztonságos nyilvántartás, valahol, akárhol, amit csak és csak is TE tudsz.
Príma jelszó kezelők vannak és csak annak a jelszavát azt az egyet kell megjegyezned, de azt aztán jól, mert ha azt nem tudod részben annyi, de csak részben, mert lehet menteni mindent, csak ésszel, csak ésszel, mint mindent. Aki meg nem, az úgy járt ..
Ja PLATA, telefont cserélni mára már pl android 13-14-től gyerekjáték, ráadásul az állam ad törlőkódot amely segítségével biztonságosan lehet letakarítani a régit, na meg az újabbakat nem is tudja senki sem visszaállítani.
-
Plata
félisten
válasz
András12345
üzenetére
Mázlim van,még soha nem hagytam el egy telót sem,sőt még tökjó állapotban megvan az egyik 20+ éves telóm is,többi nem mert elkallódtak miután nem használtam őket.A modernek meg már nem is maradnak meg mert tönkre mennek teljesen.
-
Plata
félisten
válasz
András12345
üzenetére
Egy jelszó mindenhova elég hülye húzás lenne.

Ha star trek-et el akarom indítani kapásból két jelszó kell.Meg két accnév is.
Mellesleg nem csak jelszó kell,de van öt authenticatorom.
Az ám az extra szopás ha telefont cserélek.
-
András12345
aktív tag
Attól hogy sok-sok játék is több launchert használ egyszerre, attól még egy felesleges baromság. Jó neked hogy mindenhez meg tudod jegyezni a jelszavaidat (vagy egy jelszót használsz mindenhova
), de van akinek ez nem egyértelmű. Hónapok óta nem RDR2-ztem, és ha most ki lennék léptetve a rockstart launcherből kb 10 percig anyáznék mire rájönnék, hogy oda vajon mi is volt a jelszó... -
Plata
félisten
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nekem még nem okozott gondot hogy megjegyezzem az accom meg a kódját,pedig nálam úgy van hogy ne jegyezze meg és minden indításnál én adom meg.
Nos a witcher Cp total war és civ nem érdekel,sőt bánom is hogy egyik másikat voltam olyan bolond hogy megvettem,mert csalódás volt.
Ciki,de nem is emlékszem hol van a witcher,nem sima van meg hanem valami spéci amiben minden rész megvan. -
MZsoltee
veterán
Attól, hogy ez válik az iparági sztenderd,é hogy minden játékgyártó 1-2-3-5 járékra különlaunchert csinál még nem jó. Kell-e nekem tudni, hogy melyik játékot ki gyártja, melyik launchert kell oda letöltenem, ahhoz milyen accom van, ahhoz milyen pass-om.
Megvettem steam-en, abban szeretném letölteni, rákattintani és játszani, nem adminisztrálni! Szerintem ez nem egy nagy kérés. Érdekes egy Witcher, CP 2077, Total war, Civ ezt meg tudja tenni...
-
Plata
félisten
Nem tudom mi a szöszt rinyáltok ezen a rockstar launceheren,az is baromság hogy más steames játék nem kér más launcher-t.
Legalább 30 olyan játékom van steamen amihez kell másik kliens is,általában ha fut steam mellette még megy vagy 4-5 másik baromság.Most például 97,5 órája nyúzok egy steames játékot,de csak úgy indul ha egy másik cég launcherébe be vagyok lépve és még a játék külön launchere is elindult. -
VTom
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
Egyetértek a launcher dologgal, enegm is rohadtul idegesít, hogy Epic store-ban vettem meg a játékot, de feltelepíti hozzá a R* launchert, így ha indítom, akkor az epic launcher elindítja a R* launchert, az meg a játékot, és mind a két helyre be kell lépnem, rohadt idegesíő pl. frissítés esetén, mert ilyenkor az Epic launcher semmit sem böfög vissza, egyszerűen csak nem indul a játék. Csak ha a R* launchert külön indítom el (amihez normál esetben semmi közöm nem lenne), akkor derül ki, hogy frissített, és újra be kell lépni..
Másrészről viszont a jelszót elefejteni még oké, a k*rva sok launcher miatt érthető, de a regisztrált email-re azért emlékezni szoktak.
-
MZsoltee
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Örülök, hogy a rockstar kiad 4-5 évente egy játékot, lehet az még nagyon jó is, de ehhez nem kell launcher, fölös. Ha akar csináljon, de ha eladja steam-en a játékot, akkor a steam és a RS kliens ezt játsza le és se telepítenem, se loginolnom ne kelljen még egy launcherben.
Tudom bizonyítani hogy a steam-en megvettem a játékot, de ehhez semmi köze nincs a Rockstarnak.
Az szintén nem életszerű, hogy amennyiben évente játszok 6-8 órát a játékkal ahhoz külön accot hozzak létre és küzködjek vele, mert a haverokkal akarunk egyet lőni vadnyugati környezetben, vagy az új vason akarok futtatni egy banchmarkot. Ennek az erdeménye annyi, hogy akkor inkább elő sem veszem az egészet.
-
arcitec
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
A helyzet az, hogy nem sz@r és nem nyomorult, mert ahogy szeretnéd, úgy bárki be tudna jelentkezni hozzád, hogy szétcsesszen mindent amire így is van példa. Szóval a hiba önnél van tisztelt felhasználó, nem is kicsi. Léteznek jelszó kezelők, talán használni kéne.
Írj az ügyfélszolgálatnak, ha tudod bizonyítani, hogy bizony TE vetted és a tiéd is, akkor talán van esélyed ...
-
MZsoltee
veterán
Anno megvettem az Online steam-en. Most a nyomorult rockstar launcher zaklat, hogy jelentekzzek be. Nem tudok játszani. Lövésem sincs milyen emailcímet állítottam ide be anno. Ezt a sz@rt valahogy ki lehet kerülni?
-
MolGabi
aktív tag
-
VincentVG
senior tag
nem dobok be kepet, mert ahany monitor / szinbeallitas /felbontas /pc config / etc annyi verzio lesz + ugye az izlesek, de 4090-el (modding nelkul) minden ultran 4k, 120 fps DLSS el egy LG OLED en tokeletes.elesseg, szinek minden. ( nekem persze.... de hozzatennem lattam mar ezt azt.
) -
PuMbA
titán
válasz
BogyóBP
üzenetére
1080p-n igen, egyértelműen homályos
Ez azért van, mert ekkora felbontás túl kevés a játékban lévő TAA élsimítási megoldásnak. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy a játékban a Resolution scaling beállítást felnyomtam 1.5x-ösre, így 1440p felbontás körüli képet számol a játék és a FullHD monitoromon már éles is lett a kép. -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ki vannak kapcsolva.
-
BogyóBP
addikt
-
VincentVG
senior tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
en nagy reshade es modding rajongo vagyok, ( foleg ha regi jatekok ujrajatszasarol van szo ) es itt is mindenki azt csinal persze amit akar, de talan ez az egyetlen jatek ahol szerintem csak rontani lehet az alap grafikan - annyira gyonyoru egy ultra/4k settingben.
mondjuk a high res textura nem tudom mit tud, arra lehet h en is ranezek

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A hentes megvesz mindent amit eladsz neki, nem leadás, hanem eladás, amit eladtál az onnantól azé nem?

Még csak a sztorimóddal játszom (26%) de még egyetlen kifagyás-kidobás vagy ilyesmi nem volt.