- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Sjanos nem működött, mert ahogy lövöldöztem, egy szint után azonnal bevágta a pirosat az egész megyére, úgy mint Blackwaterre. De már visszatöltöttem a 22%-al korábbi mentésem. Most onnan kezdtem újra. De anno amikor megjelent, megvettem és háromszor is nekiálltam, de 20-15%-nál mindig elvesztett. Érdekes, hogy most karácsony előtt újra feltettem és mennyire beszippantott.
Lehet csak azért mert semmi jó gáma nincs mostanában. -
Plata
félisten
Az meg van hogy valami süket tévében egy természetfilmben még az RDR2-ből is voltak képek?
#17787Roland861010
Nagyon szeretem a Gothic-ot,a witcher játékok is megvannak,de az inkább diabló mint rpg.
Nem fejeztem be egyiket sem.
Gothic minden részét imádtam meg is vannak,még a speciális gyüjtői kollekció is.
De külön külön is meg vannak.
Én a Dragon Age és a Mass Effect sorozatot szeretem még,a Mass Effect Legendary editionnak örökös bérelt helye van.
Dragon Age új része nincs meg,nem hiszem hogy kell,az már valami szutyok barbis lmbtq szemét lett. -
Plata
félisten
Be vallom én szoktam modokat használni,bár nem igazán csaló mod,csak mondjuk a főhősnőből leszbit csinál.Meg hasonló.
Mass effect legendary editiont így vittem végig kitudja hányszó.
RDR-ben meg GTA-ban nem használtam modot mert bann jár érte és attú félök.
De például WoT-ban használok battle hit modot,csata után meg tudom nézni pontosan a lövéseket,bár ez nem csalás. -
-
Sirandrish
legenda
Láttam olyat, viszont nem egyet
Van olyan ami fixen jó?
Gondolom a megfelelő verziót kéne majd néznem telepítés után.. -
VTom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet csak azért mert semmi jó gáma nincs mostanában.

Vagy ezt is kiadni a következő két genre, mint a GTA V-öt.