Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Igazából még mindig nem értem, amit ír.
A TBC akkoriban valóban gyakran halálos betegség volt, de nem 100%, szóval bármi lehet, nemde? De nem ez volt a kérdésem... 
A kérdésem továbbra is az, hogy a meleg hotelben, figyelve az egészségre, melegen felöltözve javul-e valami, avagy sem? 62%-nál még azt hiszem bőven van karrier előttem. -
perge666
veterán
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Bully 2 már félkész volt mikor törölték talán RDR2 miatt.
Viszont úgy nézki a legelcseszettebb GTA kap felújítást.
GTA V-ben újra alkották a GTA 4-et,de a rockstar durván rászállt a készítőkre és azonnal elkellett tüntetniük mindenhonnan.
Emiatt gondolják hgy tán a GTA 4 is kap remastert vagy mi a retket,mert ugyanez volt a GT3 triológia előtt is,akkor a GT3 felújítók torkának ugrott neki a rokksztár. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Mi a bánatos istennek kell felrepülni?
Simán elrabolnak a földről.
Volt amikor úgy raboltak el hogy jöttem ki az irodából a földszinten,erre pon ott voltak és az épületen keresztül elraboltak.
Ha felrepülsz hozzá akkor bármilyen jármű leáll.
De egyáltalán nem kell felrepülni.
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ha a maze toronyban van az irdodád akkor be sem tudsz menni vagy kijönni anélkül hogy elrabolnának.De a hegyen is raboltak el.Ott meg kocsival voltam. -
arcitec
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
De nem a játékos társakat ügye?
Újabban akad pár olyan tag akik akár posse tagként is
(az idióta) lelasszóz, majd ráhúz a tűzre a táborban. Ügye ha posse tag - egy csapat - elsőre miért is számítanék rá. Ha utána meg kinyírom nem érti.
Most már ha én vagyok a posse vezető bekapcsolom a védett módot és résen vagyok, ha szemétkedik kizárom. -
arcitec
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
De akkor miért nem írod le mik azok?
Egyébként amire most én gondolok, azokat online-ban észleltem. A fehér pöttyök(pulzáló fehér pöttyök így pontos), azok helyszíni kis eseményt jelölnek. Lehet ott kutya, ami elvezet egy esethez, sérült ember, állat, bármi. Vagy épp egy csaló akar rászedni ha odamész és el akarja venni a lovad. (Persze ha hagyod.) Vagy farkasok kergetnek fel valakit a fára akit meg kellene mentened. stb ..
Párbajozók azok meg a napi élet részei, azokat hagyni kell, megoldják. A játékban zajlik az élet minden mozgásban van.
Egyébként sok bug, vagy ugyancsak idióta moderek is okoznak újabban problémákat én azokra gondoltam..
U.I: #17458homerhamm: Hahaha jó pofa, csak egyet ....
-
Mbru
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Azt hogy sikerült?

Találkoztam olyan küldivel, hogy sátornál ül 3-4 emberke, egy meg van kötözve a földön. Lelövöm a 3-4 puskást. Aztán aki meg van kötve ha eloldozom nem ad semmit. El kellene vinni valahova? Mert jelezni se jelez. Így ha nem ad semmit akkor kap tőlem egy golyót, ő is

-
-
VincentVG
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
gyonyoru. OLED, 4k, 120fps. leesett az allam neha, pedig mar anno is bevartam PC-re h meglegyen a fullHD/60fps.
ez is most a problemam sajnos
befejeztem 2. x es gondoltam starfield partchelgetes veget meg bevarom, addig nezek valami hasonloan " szepet". megvettem az uncharted-et + a plague tale-t ( tudom tudom nem open world, de azert story driven valamik ) haaaat.
par ora utan abbahagytam oket es visszajottem online ozni. nyomaba sem ernek. elkepeszto h mennyire mindenki elott vannak ( evekkel ) rockstar-ek.VTom: tok erdekes de en elismerem h a story sokaknak bejon, de nekem az uncharted sorozat, last of us, GOW mind mind egy szep rail shooter + puzzle itt ott.
rockstar open world oket akarok 2 evente!
nem 10 evente uj GTA reszt.
vagy legalabb story DLC-k johettek volna, teli arba tuti megvennem. -
MolGabi
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
RDR1 remake minden platformra az RDR2 motorjával + RDR2 PS5/XSX patch, mindkettő 60FPS-re felhúzva és úgy elkérni egy teljes árat, szerintem az simán még beleférne, de ez így tényleg arcon köpése a rajongóknak.
Kész röhej, hogy PC-n a Xenia emulátorral ugyanezt látom, ott is felskálázható a felbontás 4K-ig. Ez a verzió szerintem ugyanaz a régi PS3-as verzió, csak 4K-ban fut(?), 30FPS-sel. Xbox One X-tól kezdve ez alanyi jogon járt a tulajoknak ha jól tudom, ingyenesen befrissült a játék.
RDR2 volt az utolsó játék, amiért pénzt adtam tőlük. Mást nem tud tenni az ember. Ez az új irány már nem nekem szól, amit ők elkezdtek.
Nem tudom, hogy trollkodás vagy tényleg csak ennyi volt az egész mögött, de innentől kezdve nem is érdekel. Előbb-utóbb beszerezhető minden alternatív módon is...
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Állítólag, a GTA IV és a Max Payne 3 mellett ez is tervben volt (van?).
Bár kérdés, hogy hogyan reagálna rá a mai közösség, hiszen ha már amiatt is "sírnak", hogy milyen nehéz az NFS Unbound, akkor nem tudom, hogy hogyan reagálnának a MC:LA-re...
btw, ez október 20-án lesz 15 éves!
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Dehogynem,az egyik fuvar végén az utas otthagy egy sejtelmes tárgyat a hátsó ülésen,amikor közelebbről megnézi aktiválódik a szerkezet és a sofőr visszarepül az időben és térben és a saját úkapja testében ébred a vadnyugaton.

Jah és melesleg meg kell találnia Kathleen kennedy ükapját hogy kiiktassa.
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Akkor még egyszer. GTA Trilogy esetében, nem a játék lett rossz, hanem port minősége. Az általad felsorolt játékok esetében viszont maga játék is. Ráadásul úgy, hogy a legtöbb esetben azért a fejlesztőktől többet vártunk.
Gollum esetében meg ott van amit a TDU kapcsán írtam, miszerint a Gollum-ot készítő Daedalic Entertainment, túlvállalta magát, hiszen ők korábban sosem csináltak ekkor játékot, ekkora IP alapján. És a Kylotonn (a Test Drive Unlimited Solar Crown készítői) eddig főleg a WRC játékokat csinálta, és ez lesz ott is az első nagyobb IP-jük. Amúgy mind a Gollum, mind a TDU fejlesztői ugyan ahhoz a kiadóhoz tartoznak, a Nacon-hoz (akiket korábban Bigben Interactive-nak hívtak).
És bár ez még mindig nem RDR2 témába vág, de ha ugye elviekben a TDU/TDU2 szellemi örököse, a The Crew sorozat, hiszen az azt fejlesztő Ivory Tower egy része a TDU-kat készítő Eden Games-ből jött (és ugye a Motorfest is részben egy TDU remake-nek is felfogható majd, hiszen ugyan ott fog játszódni).
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Te a jövőbeni Arkane (de menjünk kicsit távolabb, és ez alapján a Microsoft) játékokat a Redfall alapján fogod megítélni, hiszen az is sz*r lett sok szempontból? Ha igen, akkor viszont nem értem, hogy miért várod az új TDU-t, hiszen az azt fejlesztő csapatnak semmi köze nincs az eredti TDU-hoz, csak megvették a nevet. És még ott van az is, hogy az eddigi játékaik eléggé felemásak voltak (inkább voltak rosszak, mint jók).
A "Grove Street Games" egy kis csapat. A LinkedIn profiluk alapján jelenleg 24 dolgoznak ott!. A GTA Trilogy esetében az egyik legnagyobb gond, az volt, hogy ott engine-t váltott a játék. Amiben sok a buktató. De a főbb gond az volt, hogy valószínűleg a Take-Two siettette őket a kiadással (nem volt elég idejük).
És bár a korábbi Rockstar Games-es mobil portok esetén is érték őket kritikák, de nem tudhatjuk, hogy ott mennyi időt kaptak rá.
Illetve ők csinálták az Ark: Ultimate Survivor Edition Switch kiadását is, ami viszont mint port, nagyon jól sikerült (az, hogy maga a játék mint játék milyen az nem rajtuk állt). Illetve Studio Wildcard közösen csinálják a második részt.
Btw. anno amikor kijött a Trilogy, a bugok és optimalizáció és kinézett mellet az egyik fő kritika az volt, hogy elavult volt a játék mechanika benne.
De, hogy egy konkrétan válaszoljak is, RDR esetében egy remake/remaster sokkal egyszerűbb, hiszen az a jelenleg is használt motort, a RAGE-et használja. Illetve azért a játéktér egy jó része már ott van az RDR2-ben készen.
Illetve a korhatár besorolásból az is kiderül, hogy a játékban lévő az erőszak, vér mellet még csonkolás is van, ami az eredeti 2010-es kiadásban nem volt. Ott lényegében csak a legerőszakosabb esetben (robbanás, agyúlövés, vonattal való találkozás) is csak egy vérfelhő volt.
Csonkolás az RDR2-ben jött be, tehát (ahogy a korábbi pletykák alapján hallani lehettet), ez a kiadás már minimum az RDR2-ben lévő RAGE-et használja majd.
Illetve amit az Xbox topicba is írtam. Tegnap az aktuális havi RDO event (Moonshiner), korábbi július 3-án lejáratát megtolta egy héttel, és már július 10-én fog lejárni. Ezt korábban nem igazán tette meg RDO esetén (amióta ilyen havi event-ek vannak), és a spekulációk szerint (ha jön a remaster) ezt azért tették meg, hogy az új RDO event bejelentése (amit július 4-én tettek volna) ne vegye el a fókuszt a RDR remaster/remake bejelentéséről.
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
A GTA V se nagyon, mert egy ideje nagynak reklámozott, de valójában elég gyengécske frissítéseket kapunk.
És nem, nem azért, mert a prevgen-t is támogatni kell. Tudom, hogy neked egy ilyen berögződés, de a jelenlegi játékfejlesztésben már nehezen állja meg a helyét az a kijelentés, hogy visszafogja a jelen generációt/PC-t. Ugyanis a fejlesztések úgy működnek, hogy megcsinálják az aktuális generációra, majd onnan elkezdik visszabutítani a régi rendszerekhez.Csak ugye itt jön be a képbe, hogy a fejlesztőknek ez egyrészt plusz idő. Másrészt meg ott van az is, hogy mennyit akarnak beáldozni az elképzelésükből (vagyis mennyi élvezet lesz egy 0-ra butított kiadásban, megéri-e kiadni azt így).
Van egy olyan érzésem, hogy a következő GTA/RDR is működhetne One/PS4-en, de ott nagyon sokmindet kellene feláldozni ehhez (és megint leírom, hogy mindezt úgy, hogy a játékot az aktuális generációhoz tervezik. Persze van a pont amikor már nem lehet mindent lebutítani a prevgen kiadásban, de jelenleg még nem tartunk ott.
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen, és nem is bonyolult az egész. Kettő dolog kell még hozzá, egy olyan növényt kell felszedni, amitől a karakterünk hányni fog, és az, hogy a stamina szintünk nagy legyen.
Ha ezek megvannak akkor neki is indulhatunk. Én ezt a módszert használom az átkeléshez.
Először elmegyek pl. ide (máshol is működik, de itt nekem eddig ötből, ötször sikerült, máshol volt, hogy első pár próbálkozásra nem ment, mert feljött a felszínre).
Ha szükségünk van a lovunkra akkor ide érdemes elmenni, mert itt le tudjuk hívni.
Én a partmenti utat jelöltem be, mert úgy a legbiztonságosabb, de lehet légvonalban is menni. Csak ugye a parti dombokkal vigyázni kell, mert könnyen meg lehet csúszni. A Mexikói oldalon lévő partmenti vizekben lehetőleg ne ússzuk, mert akkor szinte egyből meghalunk. Illetve a távolabbi helyeken előfordulhat, hogy átesünk a térképen.
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Csalók.Modderek.
Szinte minden session idővel elcsesződött.
Szerinted az normális ha olyan állatok járkálnak mint amilyet le fényképeztem?
De volt időjárással szórakozó modder,volt ahol az idő gyorsult fel.
Moonshine-ban az hogy mindenhonnan dőlt a gőz meg a víz,az sem volt normális.Ráadásul nem egyhelyen,hanem összevissza ugrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A TBC akkoriban valóban gyakran halálos betegség volt, de nem 100%, szóval bármi lehet, nemde? De nem ez volt a kérdésem...

Újabban akad pár olyan tag akik akár posse tagként is