- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #15999 üzenetére
Nem rossz arc de néha nem értek vele egyet.Van amiket nem kedvelek a játékban,az hogy rosszarcokat szétkapjuk ok,de rendes békés népeket csesztetni nem ok.
Plusz nem értem mitől ilyen süket hogy nem szerez magának új nőt.
Ok megértem, a szív szerelme elhagyta,de szerintem a táborban igazán találhatott volna magának való nőt.
Ebben a témában elég álszent a játék.
Ezt a baromságot nem veszem be hogy a vadnyugaton ilyenek lettek volna a férfiak,főleg azok akik ilyen rablók.Ja persze életük végéig síratják a nőt a játék szerint,valóságban meg az első sarokig kb.UI:Ma szereztem két upgrade-t a táborba,az egyik marha vicces volt.
Meg láttam egy tehenet és eszembe jutott hogy tehén bőr kéne a táborba valamiért.
Le durrantottam a tehenet és a bőrétől megszabadítottam,erre jött egy rakás fegyveres és bountyt kaptam a fejemre valami marhaság miatt,pontosan nem tudom mert oylan sokan jöttek rám hogy nem is figyeltem miért köröznek pontosan.Nem öltem meg senkit,csak párat lábon lőttem majd lóra fel és tipli.
Jó hecc volt.
Azt nem tudom honnan a ragyából került oda a sok paraszt,mikor a közelben nem volt senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest