- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #15999 üzenetére
Nem rossz arc de néha nem értek vele egyet.Van amiket nem kedvelek a játékban,az hogy rosszarcokat szétkapjuk ok,de rendes békés népeket csesztetni nem ok.
Plusz nem értem mitől ilyen süket hogy nem szerez magának új nőt.
Ok megértem, a szív szerelme elhagyta,de szerintem a táborban igazán találhatott volna magának való nőt.
Ebben a témában elég álszent a játék.
Ezt a baromságot nem veszem be hogy a vadnyugaton ilyenek lettek volna a férfiak,főleg azok akik ilyen rablók.Ja persze életük végéig síratják a nőt a játék szerint,valóságban meg az első sarokig kb.UI:Ma szereztem két upgrade-t a táborba,az egyik marha vicces volt.
Meg láttam egy tehenet és eszembe jutott hogy tehén bőr kéne a táborba valamiért.
Le durrantottam a tehenet és a bőrétől megszabadítottam,erre jött egy rakás fegyveres és bountyt kaptam a fejemre valami marhaság miatt,pontosan nem tudom mert oylan sokan jöttek rám hogy nem is figyeltem miért köröznek pontosan.Nem öltem meg senkit,csak párat lábon lőttem majd lóra fel és tipli.
Jó hecc volt.
Azt nem tudom honnan a ragyából került oda a sok paraszt,mikor a közelben nem volt senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest