Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki írt

Akkor nekem az utolsó van hátra de ha ismételhető az jó. Ha Posse -ba van velem valaki azt automatikusan behívja, számít, hogy a térképen ő hol van? Van lehetőség barátot hívni (nincs Posse-ba) valahogy ilyenre, neki nem kell ugyan ott tartani + BH licencel rendelkezni? Gondolom akkor valahogy másképpen kellene indítani és nem a tábláról felvenni.
Jelenleg Litchfield Repeater + Volcanic Pistol + Pump-Action Shotgun -al megyek fejvadászatra (20-as szinten vagyok csak).
Vadászni meg Litchfield Repeater (ha lényegtelen vagy nagyobb valami) amúgy meg nyíl. A Varmit Rifle-t eddig csak tojás lelövéshez használtam (Csak online játszottam még).
Bár láttam itt is lesz fegyver tartó amiről csak remélem olyan mint GTA5-ben és amit ide berakunk azt utána nem kell végig pörgetni (jól gondolom?) . A GTA-ban utáltam végig tekerni a felesleges fegyvereket + az elején inkább a hasznosabbakra költenék amúgy is ezért a jól jönnek a tapasztalt vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gran Turismo
- E-roller topik
- Fogyjunk le!
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Honor 200 pro
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az 5 csillagosokat is, mind, egyedül, élve?