- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Spoiler jatek végével
azt tudjatok hol kapta el Arthur a tbc-t? A jatek elejen amikor thomas dawnes hoz megy,tőle kapta el. Ezt eszre sem vedtem. Youtubeon vissza nézve csak -
STC Speed
őstag
Köszi
-
STC Speed
őstag
Ps4 en hol tudom megnézni hány órát játszottam a játékkal?
Na sikerült végigtolni a gamet, elképsztő drámai volt, a végén a karakteres megoldást már a felénél megálmodtam előre, hogy Johnnal leszünk, így összekötve az első részzel, most még a Johnal csinálok küldiket, utána mihez kezdjek mivel érdemes foglalkozni? -
STC Speed
őstag
Amúgy hany chapter van?
Érdemes a mellékkuldeteseket csinalni először? Tehat a fo kuldiket nyomom akkor lehet nem lesz tobb lehetosegem a mellékre?Koszi a valaszt
-
STC Speed
őstag
Még a bounty dolog érdekelne, hogy mi történik ha nem fizetem ki? és mi van akkor ha pont apost office fele kapnak el?
Illetve még elég alap lovam van, érdemes most megvenni a legjobbat, és remélni,hogynem pusztul el? akció előtt mindig hagyjam hátra?
Köszi
-
STC Speed
őstag
válasz
Carlos Padre #5263 üzenetére
Köszi szépen!
-
STC Speed
őstag
válasz
marilllyo #5258 üzenetére
Sziasztok,
Na engem ilyen tippek,trükkök érdekelnének, 23% nál jár a mentésem, a sztori kb mennyi?
Viszont sok dolgot nem értek, hogy pl az életerő miért csak félig tud, feltöltve lenni? Régi gtakba a másik fele golyóálló mellény volt, illetve pl miért van az, hogy az életerőm maxon van,de a sziv pedig lent, és rosszul érzi magát a főhős
Nincs vmi oldal,leírás ilyenekről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest