- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
-
adio
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mint full amatőr az audio témában. Pár hónapja kezdődött a probléma, random időközönként a hang nekiáll "pattogni, recsegni". Teljesen mindegy, hogy zenét hallgatok, videót nézek, játszok. Először eszköz gebaszra gondoltam, de kipróbáltam több kimenetet is. Pattog a monitor hangszóróján, a fülesen vezetékes és vezeték mentes módban is, akkor is, ha a mikrofonba dugom be a fülest. Újra szoktam ilyenkor telepíteni a hangkártya drivert, és újraindítani, ami ideig-óráig megoldja a gondot, de sajnos egyre gyakrabban tapasztalom.
Nem tudom mennyire releváns, de az eszközök:
alaplap: Asrock X570 Phantom Gaming 4 (7.1 CH HD Audio with Content Protection támogatás (Realtek ALC1200 Audio Codec)
vga: XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310
cpu: AMD Ryzen 7 5700X
füles: SteelSeries Arctis 7P+
mikrofon: HyperX QuadcastFogalmam nincs, hogy mi okozhatja a gondot, lenne valamilyen ötletetek? Illetve gondolkoztam, hogy ha vennék egy dedikált hangkártyát, az hozhatna megoldást? Mivel a monitor HDMI-n van dugva a VGA-ba, így gondolom a vga "keveri a hangot", ekkor nem használná a dedikált hangkártyát. Illetve a vezeték nélküli füles sem, max akkor, ha jack-en dugnám bele? Bocsi a buta kérdésekért, nagyon zöldfülű vagyok a témában, de hálás lennék kis segítségért, illetve iránymutatásért.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest