- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy vettem egy abit ax78-as alaplapot, mivel ennek nem volt jó az integrált lan-ja, így adott az előző tulaj vele egy hálókáryát.
Amelynek típusa: winbond w89C940 alapú enthernet adapter.
Elméletileg ezzel sem lenne gond, mert amikor zenét hallgatok, ill. játszok, akár interneten x-fire-n akkor is minden rendben.
Viszont mi amint netezek, akkor az oldal kb. 10-16 másodpercenként megfagy 1 másodpercre... ha neten filmet nézek, akkor a hang is akad a képpel együtt ugyan így.
Drivert tettem fel, hangnak is, bár ezek szerint nem azzal van baj, hálókártyának is, ill. néztem új mozzillával, explorerrel, valamint régivel is.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest