Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy vettem egy abit ax78-as alaplapot, mivel ennek nem volt jó az integrált lan-ja, így adott az előző tulaj vele egy hálókáryát.
Amelynek típusa: winbond w89C940 alapú enthernet adapter.
Elméletileg ezzel sem lenne gond, mert amikor zenét hallgatok, ill. játszok, akár interneten x-fire-n akkor is minden rendben.
Viszont mi amint netezek, akkor az oldal kb. 10-16 másodpercenként megfagy 1 másodpercre... ha neten filmet nézek, akkor a hang is akad a képpel együtt ugyan így.
Drivert tettem fel, hangnak is, bár ezek szerint nem azzal van baj, hálókártyának is, ill. néztem új mozzillával, explorerrel, valamint régivel is.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- PayPal
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi