- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
megvan mi okozta a lenémítást!
az ASUS PC Probe volt a ludas, le volt véve a sound effect hangerő 0-ra, és ki is volt szedve a pipa a checkboxból. teljesen inaktív is volt.
rá kellett nyomnom a defaultra, hogy tudjam cseszegetni ismét. arra jutottam hogy amikor ez elindul, akkor ami érték neki be van állítva 0-99 között azt állítja be a hanghullámnál a hangkártya beállításoknál. szóval ez a szar nem a saját hangerejét állítja, és ha halkan akarom hogy sípiljon akkor nem halkan küldi ki a jelet a kártyához hanem a hangártya hangerejét veszi le a köcsög.
törném le a kezét annak aki ezt így leprogramozta, meg azét is aki ezt így ki merte adni.
asszem rövid úton megválok ettől a programtól.
nem tudtok valami jó ingyenes alternatívát ami az asztalra beépül, kipakolja magát, és mutatja a fan speedeket, és a hőfokokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest