Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
massatz
csendes tag
és hogy szedted le? simán a control panelből vagy más programmal vagy csak rátelepítetted?
mert én ma pakoltam fel a win7 x86 profot az rc x86 helyére és a realtek oldaláról töltöttem le a drivert (az rc magától leszedte! nem értem a teljes miért nem
) és azóta pattog, meg-megáll pár századmásodpercre, ilyenkor torzul a hang, olyan gépies lesz. elképesztően zavaró.
Viszont: én is megpróbáltam a régi gyári drivert (mondjuk a vistásat, lehet az xps is felmenne compatibility mode-ban) és nem tette fel valójában. a programs and featuresben benne volt, de igazából nem lehetett elérni, mert hibaüzivel kidobott a francba. a hülye 7 meg magától vmiért nem találja meg a legjobb drivert hozzá.
amúgy az enyém egy ex-600-as. van ötletetek a régebbi driveren (holnap, azaz ma nappal kipróbálom) és a prioritás változtatásán kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest