Új hozzászólás Aktív témák

• CptAdamica

veterán

válasz gyimger #59 üzenetére

Biztosíthatlak, hogy az az első pályák elég egyszerűek egy kis rutin után és később csak sokkal rosszabb lesz, például a postás pálya, az fájdalmasan nehéz. Amúgy általános, ami nálunk bevált az a gázmaszk + gáz + ajtó ék, szerintem elsőre ne próbálkozz nem halálos fegyverekkel, mert azoknak a működése is nagyon hektikus még. Ajánlott használni a nagyobb leanelést, lenyomod a bal alt-ot és a w/a/s/d-vel tudsz jobban kihajolni, benézni szobákba, ordíts rájuk, majd ha nem dobják el, akkor lődd le őket és kötözd is meg ahogy lehet, mert ahogy írod felkelhetnek, ha csak elájulnak, továbbá a társaidat is ajánlott folyamatosan irányítani, ajtókhoz állítani, de akár szét is szedheted őket red/blue team-re és akkor 2 ajtót is tudnak tartani.

És akkor jön még a terminátor AI, erre viszont jelenleg sok a panasz és a tapasztalatok alapján is lekövetnek akár a falon át, tudják, ha épp lockpick-elsz, vagy kiveszel 1 éket, néha rambóznak pofátlanul, szóval ha nagyon fájdalmas, akkor szerintem várj még vele, tuti változtatni fognak rajta. Visszanéztem amúgy pár halálomat, volt 1 ilyen:

A bal ajtó bal felén peak-eltem és azonnal agyonlőtt, így tartotta az ajtót, előtte pedig vele harcoltunk a jobb oldali szobában, aztán átszaladt ide és tartotta.

Új hozzászólás Aktív témák