- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Biztosíthatlak, hogy az az első pályák elég egyszerűek egy kis rutin után és később csak sokkal rosszabb lesz, például a postás pálya, az fájdalmasan nehéz. Amúgy általános, ami nálunk bevált az a gázmaszk + gáz + ajtó ék, szerintem elsőre ne próbálkozz nem halálos fegyverekkel, mert azoknak a működése is nagyon hektikus még. Ajánlott használni a nagyobb leanelést, lenyomod a bal alt-ot és a w/a/s/d-vel tudsz jobban kihajolni, benézni szobákba, ordíts rájuk, majd ha nem dobják el, akkor lődd le őket és kötözd is meg ahogy lehet, mert ahogy írod felkelhetnek, ha csak elájulnak, továbbá a társaidat is ajánlott folyamatosan irányítani, ajtókhoz állítani, de akár szét is szedheted őket red/blue team-re és akkor 2 ajtót is tudnak tartani.
És akkor jön még a terminátor AI, erre viszont jelenleg sok a panasz és a tapasztalatok alapján is lekövetnek akár a falon át, tudják, ha épp lockpick-elsz, vagy kiveszel 1 éket, néha rambóznak pofátlanul, szóval ha nagyon fájdalmas, akkor szerintem várj még vele, tuti változtatni fognak rajta. Visszanéztem amúgy pár halálomat, volt 1 ilyen:
A bal ajtó bal felén peak-eltem és azonnal agyonlőtt, így tartotta az ajtót, előtte pedig vele harcoltunk a jobb oldali szobában, aztán átszaladt ide és tartotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest