Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
BlackPlanet #305 üzenetére
Nos ezeknek majd utána nézek, mert a hálózati (router) beállításokat egyik cimbi szokta megoldani. Itt még van mit tanulnom.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
BlackPlanet #299 üzenetére
Köszönöm!
Ahogy leírtad így már sikerült elindítani a dolgokat!
Egyenlőre a 4.10 Firm van rajta, most majd felküzdöm a 4.20-st. Ez ami már magyar nyelvű ha jól emlékszem.
Valószínűleg még fogok kérdezni, mert mint írtam inkább lelkes vagyok, mint hozzáértő.
-
Zamery
senior tag
válasz
BlackPlanet #291 üzenetére
A Putty-t használod az SSH belépéshez? Ha telepítetted a programot, és a "Logging" menüpontban beállítottad hogy naplózzon, akkor a "putty.log" fájlban találod amit keresel.
-
Zamery
senior tag
válasz
BlackPlanet #228 üzenetére
Örülök hogy sikerült!
-
Zamery
senior tag
válasz
BlackPlanet #214 üzenetére
Hello!
Erről is akartam egy cikket írni, de időhiány miatt nem jött össze. Meg annyira változik napról-napra hogy melyik programmal mit lehet csinálni iOS alatt, hogy inkább hagytam.
Szóval, nekem iPhone-om van, meg iPad-em. És szoktam torrentet hozzáadni mindkét eszközön. A torrent fájl linkek kimásolása, és beillesztése valamiért nem mindig működött, letölteni/betallózni pedig nem lehet a fájlt, egyik böngészővel sem. Ezért valami mást kellett kitalálni. Az első megoldás a Dropbox volt (azért is van ott a regisztrációs link az aláírásomban). Ha iOS alatt megnyitok egy torrent fájlt a Safarival, és telepítve van a Dropbox is, akkor megkérdezi hogy feltöltse/elmentse-e a Dropboxra. Ez azért jó, mert a Dropbox képes arra hogy direkt linket generáljon a fájlnak, amit a "Public" mappába töltesz fel. Csak ki kell másolni a direkt linket, és be kell adni a Transmission webes kliensnek. Nem tudom hogy ez működik-e Android alatt, de egy próbát megér!
A második megoldás amit most használok: Ehhez kellett egy FTP program amit megvettem iOS-re, az a neve hogy FileBrowser. Képes arra, hogy FTP-n, vagy a NAS-on böngésszen, és lehet vele fájlokat is mozgatni az iPad-ról a NAS-ra.
A Transmission meg képes arra hogy figyeljen egy bizonyos mappát, amit beállítasz neki. Ha új torrentet raksz a mappába, akkor hozzáadja a letöltésekhez! A settings.json fájlt kell ehhez módosítani, és a végére beleírni ezt a két sort:"watch-dir": "/i-data/md0/video/torrentek",
"watch-dir-enabled": trueTermészetesen más útvonalat is megadhatsz, a lényeg hogy a NAS-on legyen, és a Transmission hozzáférjen a fájlokhoz, illetve előtte létre kell hozni az "/i-data/md0/video/torrentek" mappát.
Itt a torrent letöltés meg úgy néz ki, hogy Safarival megnyitom a kívánt torrentet, az megkérdezi melyik programmal akarom megnyitni a fájlt, kiválasztom a FileBrowsert, ami feltölti nekem a NAS-ra, az "/i-data/md0/video/torrentek" mappába, és készen is van, mert a Transmission meg figyeli a mappát, és hozzáadja a torrentet a letöltésekhez.
Ha Androidra van ilyen FTP program, ami képes arra hogy feltöltsön fájlokat a NAS-ra akkor neked is működhet a dolog.
-
Alex91
félisten
válasz
BlackPlanet #214 üzenetére
Transdroidot probaltad mar az Androidos telon?
-
Atus81
tag
válasz
BlackPlanet #207 üzenetére
http://nsa210:9091/transmission/web/ és nem kell FTP, a 9091-es port meg nyitva kell legyen mindenképp
-
Zamery
senior tag
válasz
BlackPlanet #179 üzenetére
Hello!
Nem tudom mi lehet a különbség, de a Synology oldalán is egy helyen emlegetik őket. Annyit tudtam kiböngészni hogy a "C" verzió több típushoz jó! Ha jól olvasom san2000 az "A" típust rendelte, de még ebből is le kellett vágni egy kicsit, hogy elférjen. Az az oldal ami az előző hsz-ben van nem jó? Onnan nem tudsz rendelni?
-
Zamery
senior tag
válasz
BlackPlanet #176 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest