Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
igen, írt,
az Ip cimekkel kapcsolatosan, hogy konfiguráljam a settings.json fájlban hogy mely IP címekröl érhető el. Mert ott nem adtam meg Ip cimeket az elsö tm inditáskor csak a csillagokat hagytam ott.. arra gondolván hogy bárhonnan el tudjam érni, olyan IP röl is amit elöre nem tudok. Aztan megszerkesztetetm utolag a settings.json fájlban azokat is ( beírtam kézzel) de ugy sem ment.. továbbra is ugyanazt a hibaüzit küldte. most leformáztam ujra a pent, és nekifutok egy szüz uj telepítésnek.
Valahol olvastam, írtad korábban, hogy a pent átparticionálja az elsö boot-nál és lesz egy fat16 (kb 25 MB nálam) és a többi meg ext3.. és hogy nem tudod hogy hogy lehet a pent ujra "visszavenni" teljes terjedelmében..mert win alól nem lehet
Nos, ha még nem oldodott meg ez, akkor megoldás lehet a G-parted live cd (vagy live-USB) particionalo[ Gnome Partition Editor ]
Ezzel ezt is meglehet oldani (és sokminden mást is) szerintem nagyon hasznos program, mindenféle formátumot kezel , felismer nem kell telepiteni csak bootolni a lemezről
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest