Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz veze #511 üzenetére

még annyi kiegészítés:
    beléptem putty SSH-n root-ként, azota a TC is beenged az admin könyvtárba is ( valószínű ezt csináltam korábban is, csak azóta újra lett telepítve windows és még nem akartam sosem TC-ben az admin könyvtárba lépni azóta..
    Ha így nem menne, mégse látnád, akkor putty, majd rootként belépve, MC-t elindítva biztosan mennie kell.
    Megkeresed az i-data könyvtárat, itt lesznek becsatolva a belső vinyó és az a kűlső ami eSatan van hátul beledugva. (ha van)
    Az e-data könyvtárban találod az USB-n csatlakoztatott eszközöket. Az eszközöket a rájuk jellemző számsorral azonosítja, be tudsz lépni, és a tartalmát látva biztos be tudod azonosítani melyik melyik is..
    egyiket egyik panelben, másikat a másikban megnyitva simán lehet másolgatni ide oda..
    ha putty bezárod a müveletet megszakad.
    De a korábban írt hozzászolásomban leírt torrent adatáthelyezés másik meghajtokra, az akkor is végrehajtódik ha transmisionban kiadod őket, és aztán ki is léphetsz tm-ből, meg a pc-böl is ahonnan kiadtad, meg fogja csinálni akkor is.
    Adatáthelyezésnél a másik vinyót szintén ezzel a rá jellemző számsorral kell megadni. majd / jelekkel a további könyvtárszerkezetet, elérési utat
    pl: /i-data/fb3f06a9cbc450f11aa9d84a10eb0783/film/hd (ez esetben a hd könyvtárba fog áthelyezni

szerk
    TC helyett még kiprobálhatod a flashfxp -t is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés