- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy érdekes és bosszantó dolgot tapasztaltam. A NAS-ban 1.5 TB-os a Samu HDD van, bár nem tudom, hogy itt van-e jelentősége.
Lényeg, hogy jövök haza délután, és a Zyxel HDD ledje pirosan világít, a HDD pedig ütemesen kattog.
Ránéztem a torrentekre és akkor láttam, hogy az éppen letöltés alatt lévő Lord of the Rings piros színnel jelenik meg a Remote Gui-ban. A trilógia egyébként 81 GB lett volna összesen!Aztán szétkapcsolt a Remote Gui, a Zyxel lefagyott. Újraindítás után újra ugyanezek a tünetek. HDD-t kikaptam USB-n keresztül feldugtam a gépre, a HD Sentinel teljesen jónak diagnosztizálta, természetesen kattogás sem volt.
Na mondom vissza a Zyxelbe, de a FFP stick nélkül. Elindult, nincs kattogás, hálózaton keresztül le is tudtam másolni a fájlokat a szg-re, itt sem volt kattogás. Egyedül akkor problémázott egy kicsit amikor a Lord of The Rings-et másoltam, a három filmből még csak egy jött le ami egymaga is 25 GB volt.
Úgy döntöttem, hogy törlöm ezt a torrentet, hátha a mérete volt problémás, így is tettem, majd Zyxel leállít, majd FFP sticket vissza és úgy indítottam el újra.
Így már vagy 12 órája megy, letölt és közben vissza is tölt, remélem továbbra is hiba nélkül.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy létezik az, hogy a nagy méretű torrent fájl okozhatta a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MySQL topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest