- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
válasz Dominó85 #2993 üzenetére
Hát igen... De az a szerencse hogy nem 1992 van és ebben a telefonban mondjuk nem "nikkel-kadmium" akku van. Egyébként a Li-Po akkumulátornak pont az a rákfenéje ha 25% alá megy, lemerülni hagyni pedig abszolút nem ajánlott! Ilyenkor mikro repedések keletkeznek az akku felületén, ami rövidíti az élettartamot.
-
R3CC7
csendes tag
100-ról hajnal 3-tól 7-ig intenzív használt mellett (mobilnet on, facebook, crome, stb... gps off, wifi off) 75 re ment le. Utána visszatöltöttem 92-re. 9-ig megint intenzív nyomkodás! 10-től átlag használ délután 6-ig. Mobilnet nálam egész nap be van kapcsolva. 60-ra ment le. Szerintem rendben van. Úgy éreztem hogy ZUI alatt jobban merült.
[ Szerkesztve ]
-
R3CC7
csendes tag
Témázási lehetőséget nem láttam a beállítások alatt. Azt olvastam hogy valamikor bele fog kerülni a Cm theme engine-je. Substratum nevű appal azt hiszem lehet témázni de nem próbáltam. Root kell hozzá egyébként. Gapps-al felmegy a Google pixel lancerja. Nova-t dobtam rá ami tökéletesen működik. Sot-ra egyenlőre nem tudok mit mondani mert folyamatosan töltön volt. Holnap majd munka közben látni fogom. Annyi még hogy érdemesebb a stok Gapps-et feltenni. Egyenlőre egy hibát találtam: a Facebook massengernél sem a videohívás sem a hanghívás nem működik. Viber, Hangouts tökéletes. Elég sűrű javítgatják úgy hogy a massenger probléma szerintem hamarosan megoldódik. Más hibát nem találtam egyenlőre. Sot-ra majd visszatérünk.
-
R3CC7
csendes tag
Elég sok romot próbáltam az utóbbi pár napban. Tegnap futottam bele "lineage-14.1-20170224-UNOFFICIAL-z2_plus" be. Eddig ez a legjobb amivel dolgom volt. Stock dizájn, fluid, gyors működés és 100% ban magyar. U touch is rendesen szuperál. Minden tökéletes eddig.
Letöltés:
GApps:
[ Szerkesztve ]
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok.
"ZUI 2.5.334 MULTILINGUAL by Francko76"
Ezzel a ROM-al van valakinek tapasztalata? Van benne magyar nyelv elvileg. Hány százalékos a fordítás? SOT? Stabilitás? Bugok?
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok!
Jövő héten érkezik remélhetőleg a Z2-esem. Tapasztalatok alapján melyik a legstabilabb rom ami tud magyarul? Linket is kapnék a letöltéshez azt nagyon megköszönném!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik