Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragnar69
csendes tag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
nem véletlenül írtam, hogy annak szól, akinek folyamatosan fagyogat és azt sem véletlenül írtam, hogy nem hagyja aludni a telefont (a "tehet egy próbát" részt már nem is említve). és ahogy körbenéztem a topicban, úgy tűnik perpillanat ez az egyetlen lehetőség azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. ha te nem vagy közöttük, vagy nem érdekel a dolog, akkor szimplán örülj, vagy ha benéztem és mégis van más megoldás, akkor javíts ki kérlek!
-
válasz
apeelme #7638 üzenetére
Kinek mire van szüksége...
Nekem pl arra,h tuti ne aludjon el wifi (és még lehet ennek a kellemes mellékhatása az is, h nem fagy a kijelző)! :-)
Estig így is simán kibírja a teló, éjszaka meg mindentől függetlenül töltőn van, szóval a megnövekedett fogyasztás sem zavar. Mint a kolléga is említette: valamit valamiért! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest