Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Valahol, már nem emlékszem, hogy ki, de azt mondták, hogy az érintőgombok világításával voltak gondok, (ez egybevág egy korábbi mibilaréna cikkben írottakkal) és ehhez hasonló pár apróság..
Én már egy valódi tesztet szeretnék látni a Mobilarénás srácoktól, mert láttam pár benchmark screenshotot, de az bárhol bármelyik másik készülékről is készülhetett, szóval, valahogy nem igazán hiszek nekik, mert az egyiken az lg optimus 2x fölött, kb 10%-al volt, egy másikon pedig olyan kb 40%-al... Az antutu tesztre kimondottan kiváncsi lennék... Szeretném látni a szokásos teszt táblázatát a srácoknak...
No és persze arra, hogy mennyire futnak a playstore alkalmazások...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest