- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Én is csak pislogok.Ha jól emlékszem Jan-Februárban cseréltettem mert kikapcsolgatott azóta semmi baja.
A memóriakártyát szarul kezelte(eltüntek fotók, nem müködött a TapTu mert nem talált Sd-t) legyalultam a telefont és az SD-t is újraraktam a V3-at és megint hibátlan.Szerintem sokan vérszemet kaptak az ingyen csere lehetőségétől és tömegesen hordják vissza.Mindenkinek szíve joga de gyanítom a ZTE kikerűl a T- kinálatából vagy valami szankció lesz belőle.
Maradt még valaki egyáltalán akinek még van ilyen telója
noxwill: Ennyire nagy lenne a különbség a telefonok között? Nálam pl. a Dead Trigger hibátlanul megy 1200Mhz-en tehát még nem is maximumon.( a kamera mondjuk tényleg ratyi)
Keeperv85: A 4.1-et még kiadhatták volna valóban ha már a forrást nem akarják de ettől függetlenűl szeretem a készüléket.Bár ilyen támogatás miatt nem biztos, hogy maradok a márkánál.
-
xtevo
őstag
Én is szerettem, nem kicsit... első okostelefonom volt. De telefonálásra abszolút alkalmatlan volt, nem hallottak a vonal másik végén és eldobálta a hálózatot... én örültem volna a legjobban, ha nincs semmi baja és nem kell cseréltetnem, de muszáj volt...
Te belenyúltál a jóba akkor
@mate3553
Nem tudok mást mondani, gyere át a pesti oldalra úgy látszik budán nem cserélik ki a telefonod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest