- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nem rossz!
-
RepeatSector
senior tag
t-s szoftom van és elég jó a beépített böngésző nekem semmi bajom nincs vele, galériában a zoomolás kicsit fura de meglehet szokni, nálam nem recseg ropog jól össze van rakva a cucc az biztos, És anyaghasználat is megfelelő
Visszatérve Blade-re:
Am ha már volt itt szó n95-ről annak sem volt vmi jó az anyaga mégis mindenki istenítette, és az n95-öt elég jól összelehetett karistolni a "gumirozott" hátlap miatt -
sanzi89
addikt
válasz
RepeatSector #187 üzenetére
Hát, a netezés beépített böngészővel, a galériában fényképek böngészése szerintem (legújabb T-s szoft) egy fikarcnyival sem gyorsabb, mint ezen a készüléken. Plusz igaz még a ZTE összeszereléséről nem győződtem meg személyesen, de az E52-öm erősen nyekereg, mocorog. Az előlapját már cserélték is pl, mert annyira "nyekergett", hogy a mikrofonba is belehallatszódott tönkretéve a telefonálást. Az új előlap ezt a hibát nem is oldotta meg teljesen, mire a szerviz válasza annyi volt, hogy ez ilyen.
-
Saccco
nagyúr
Ez egy jó kérdés, egyszer meg kéne nézni.
Mett:
Én megelőlegeztem magamnak. Aztán eladtam a Spicát, az meg bőven betakarta. Azért nem mindegy, hogy bőven betakarta, de simán körbefutja a Spicát.sanzi89:
Az összeszerelés minősége nagyon jó, egyáltalán nem nyekereg sehol. Nagyon masszív benyomást kelt. -
Mett
senior tag
Hirtelen mindenki fikazik össze-vissza, föleg akik most ertesültek a telorol..
Szerintem csak irigyek, mert penzük nincs, hogy megvegyek, meg persze a regin is gyorsan tul kene adni.. de kinek is?! mivel gyanitom az emberek ezt a telot fogjak venni ujan a TI gagyi spica, lg stb. helyett! -
Fecow
aktív tag
A kép magáért beszél, de ugye itt a fix pixel méret miatt jönnek ki ennyire a különbségek, hogy alakulnak vajon, ha leképezzük a megfelelő 3,x"-4" os (kvázi fix) méretre a pixel mennyiséget? Úgy értem, mennyire marad meg akkor is ez az előny használati szempontból? Komolyan kérdezem, nem kötözködöm.
-
Saccco
nagyúr
válasz
-=Ghost=- #184 üzenetére
"Nagyon jó, hogy van 40kért is androidos telefon, tudja ugyanazt, mint a 60-80k+osok, de valamin meg kellett spórolni az árkülönbséget. Ránézésre anyagasználat. 40k-ért teljesen korrekt. (Bár 30nál egy Ft-al nem adnék érte többet) De a világot nem fogja megváltani."
Azért egy pöttyet el vagy tájolva! Nehogy azt hidd, hogy egy 60-80k-s telefon előállítási költsége nagyobb, mint a Blade-é. Amit máshol kifizetsz az a név, marketing költség, stb. Ha csak azt nézed, hogy Bladet nem látod minden nap a tvben, mint mondjuk a Galaxy S-t, már spóroltak egy csomót.
Anyaghasználat:
A Samsung Spicahoz képest például egyáltalán nincs gagyi érzésem, sőt az LG GW620hoz képest sem érzem. Ezek ráadásul pont a 60-80k-s rész.(Spica kicsit alatta)Világmegváltás:
Nem váltja meg a világot, viszont ha még lesz egy-két hasonló eszköz, akkor a nagyoknak is el kell gondolkozni az árképzésen... -
agressor12
senior tag
Nem dr. Kind kellet volna a telefont tesztelnie, ha még arra se vette a fáratságot utánnanézzel pár dolognak...
-
Beantech
aktív tag
Nem értem ezt a sok embert aki leszólja a telót mikor még csak nem is látta, nekem van megjelent a telefon és már másnap megvettem, a telefon szerintem jól összerakott, és én naponta használom aktívan, tok, fólia minden nélkül még sehol semmilyen kopás nincs, kijelzőn egy deka karc nincs sehol sem. gradiens hiba megvan picit, nem annyira zavaró, de ha lesz normális ki lehet cserélni és adnak újat majd.
(Én naponta töltöm de ez csak megszokás nem indulok el nem feltöltött telefonnal reggel.)
nekem kb 30-35% marad este 8-ra az akksiban, naponta 80 perc vonat(oda-vissza), e-maileket megnézem, netezek(3g-n), közbe zenehallgatás, még a vonaton, vagy vmi film, vagy vmi játék, napközbe ha vmit meg kell néznem, akkor wifin- vagy mobilneten megnézem, wifi kb egész nap aktiv, és napközbe gyakran msn-ezek is meg közbe zene ha vmiért ráérek.
Én most a gyári 2gb memkarit használom de még sohasem dobta el egyik kártyámat sem, volt már benne a gyári, volt benne nokia 5800-ás 8gb kártya, volt benne Kingston 4gb kártya is szóval sokféle, párszor már szedtem le a hátulját, de ugyanolyan stabil felső gombja nem működik, gyári füles télleg..hát nem épp a legjobb...de ezért van 3,5 mm jack. Sztem ennyiért nagyon megérte a telefon, és mint mondom az elsők közt vettem meg.
Lassúságról meg annyit, hogy nekem volt több okostelóm is(omnia,iphone 2g, touch pro, g1,lg arena, pulse mini) én egyszerre, msn, zene, net amiket csinálok ezt a telefon jól birja, még akkor is ha közbe hívnak.ui: nem azért vettem ilyen telót, mert úristen hihetetlen jó és elviselem ha olcsó és szar, hanem azért mert olcsó és jó a telefon.
-
RepeatSector
senior tag
-
peje
tag
Nevetségesek néhányan. Előadást tartanak valamiről, amit nem is láttak, csak ezt a félig igaz tesztet olvasták.
Legagyiznak valamit, ami ott készül ahol a világ többi telefonja és pont ugyanazokból a darabokból.
A Nokia nem gyártat mindent Kínában? Sajnos nem, mert akkor talán nem maradt volna el a hardverek versenyében, meg a nevetséges érintős oprendszerével, ami évek múlva sem lesz felhasználóbarát. Ami nem keleten készül azt meg lusta arab és török bevándorlók rakják neki össze.Szóval mindenki óvatosan gagyizzon kínai cuccokat, mert (sajnos vagy nem) Kína befal mindent 10 éven belül.
-
bazsa88
csendes tag
Nem lehetne kihagyni a tesztekből a "logótípia" szót? Lehet hogy nyelvtanilag helyes, de szerintem okoskodó és mesterkélt! Olyan szép a magyar nyelv, biztosan lehetne mást írni helyette!
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Ren Hoek #180 üzenetére
#150 diegho
"Ma este 23:34-kor lesz 6 azaz HAT napja, hogy utoljára töltöttem a telefont és még mindig MEGY!!! (20% töltöttség, éjjelre se volt kikapcsolva) No akkor hol itt az 1 nap?" <- Ez itt a mellverés...kicsit durvábban:
Na gyere hülye tesztelő, le mered írni, hogy egy napot bír a csodafonom? Itt van, egy hete töltöttem és még mindig megy. Sőt ha esténként rádugnám a hálózatra még villanyszámlát sem kéne fizetnem.Nagyon jó, hogy van 40kért is androidos telefon, tudja ugyanazt, mint a 60-80k+osok, de valamin meg kellett spórolni az árkülönbséget. Ránézésre anyagasználat. 40k-ért teljesen korrekt. (Bár 30nál egy Ft-al nem adnék érte többet) De a világot nem fogja megváltani.
-
sanzi89
addikt
Szerintem ennyiért nincs ezzel a cuccal semmi baj. Anyaghasználat meg sebesség terén az E52-öt annó felmagasztaltátok - igaz azóta lefolyt nem kevés víz a Dunán, plusz kb köze nincs ehhez a készülékhez - és az se egy összeszerelési bajnok, plusz sebességben se az...
Rendben van ez a cucc úgy ahogy van.
-
Echoo
senior tag
Fenébe! Szégyenlem, hogy ilyen készüléket vettem! Szeretnék elnézést kérni minden Sonyericsson/Nokia/Samsung/LG tulajtól, amiért nekem MEGFELEL! Akinek nem, írja le a véleményét, és húzzon a saját készülékének topikjába, mert ez már vérlázítóan MAGYAR fikázó stílus!
Nem késő kicsit a munkahelyek miatt aggódni? Ha megnézzük, mi készül még EU-ban? Semmi! Mindenki szolgáltat vagy kereskedik! Közületek ki dolgozik esztergályosműhelyben?
Azt hittem, hogy itt okos (nem okoskodó!) emberek segítő jelleggel megosztják egymással tapsztalataikat, segítenek a döntés előtt állóknak. Ehelyett mit csinálunk?
-
Ren Hoek
veterán
Urak!
ZTE Blade fórumban írták, hogy nagy valószínűséggel a telefon legnagyobb hibája, a gradiens hiba túlfesz, és kalibrációs hiba...Tehát szoftveres, mert az AMOLED kijelzősnél is panaszkodtak miatta! Amit a hivatalos januári 2.2-vel orvosolhatnak! ZTE-s mérnöktől való infó és T-nél is ezt mondják már...
Amennyiben tényleg így van, akkor megérdemli a tela a különösen ajánlott plecsnit!
(#179) -=Ghost=- Nem értem mi váltott ki belőled ekkora ellenségességet egy hsz... Az hogy 4 napig bírja a telója, csupán azt bizonyítja, hogy NEM KÍNAI SZAR gagyi szar akksi van benne. Ugyan olyan, mint a 100K-s okostelókban... azok is lemerülnek aktív használattól és ez is. Semmi mellverés nem volt itt... de ha akarod vedd annak...
Téged minősít...
Az hogy ha nem kockulbuzul vele egész nap, hanem TELEFONKÉNT használja például, vagy mint én (1-2 perc tela, némi fb, jegyzetelés, kis játék) az már nem is használat?
Az ilyen user egy buta maradi szardarab, aki csak erre meri használni
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Ren Hoek #174 üzenetére
Ha csomót nyomogatnád ez is elpusztulna egy nap alatt. Honnan tudom? Van-e ilyen telefonom? Nem, nincs. Szimpla tény, többen vertétek a melleteket, hogy ugyanaz a hardware van benne, mint más 60k+s telefonokban. Aztán jött, hogy a mostani okostelefonok rendes használat mellett mind lemerülnek egy nap alatt, bezzeg ő lassan egy hete "használja" és még mindig bírja.
Persze, mert NEM IS HASZNÁLOD B..khm MEG...
(Az utolsó mondat nem neked szól.) -
Probber
őstag
Épp a GT540, Spica, Galaxy 3 és az X10 mini között vacilálok, erre itt van még ez is. Lehet, hogy inkább a Commtiva Z71-et választom, csakhogy egyik se legyen.
-
Destr4ct
aktív tag
"A főmenü az alap androidos kinézetet kapta, amit a ZTE mérnökei feldobtak egy kis animációval: a menüt görgetve alul és felül “begyűrődnek” az alkalmazások"
Nem azért, de szerintem ez alap Android 2.1-es móka, a ZTE mérnökeinek nem sok köze van hozzá.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
-=Ghost=- #172 üzenetére
Nekem a berrym egész nap be van kapcsolva. Éjjel is. Napi 1-2 percet telefonálok rajta, megnézem a facebookot, brickbreaker-ezek egy keveset, meg felírom ha kell valamit. Így bír 3-4 napot.
De mikor volt net előfizetésem egy csomót nyomogattam akkor simán lemerült 1 nap alatt.
Szvsz én nem vagyok nagy hc user... és ha nemsokára lesz Blade-m, akkor sem fogom túlzásba vinni a kockulást rajta. Szerintem ki fog bírni 2 napot simán. Viszont amikor nagyon kell akkor meg aranyat érhetnek az okostelefon funkciók. Sokan kicsit tévedésben vannak szerintem, hogy ha már van okostelefonja az embernek, azt muszáj éjjel nappal nyomogatni, netezni, játszani, filmetnézni. Ez egyáltalán nincs így. Nekem 19K-ba lesz a telefon, ilyen áron egy sima egyszerű butatelefont tudok venni.. így meg kapok milliónyi funkciót, hiszen ez egy kis számítógép.
Csak a proxyt csinálnák már meg normálisan Androidra, mert így elég kolbász a net sok helyen
Van rá valami app, de ahogy olvastam nem nagyon ment.Ja és mellesleg rohadtul nem az akkuidőre élvezett... csak megcáfolta hogy fos lenne az akksija. Pont arra célzott, hogy van olyan jó mint más okostelefon energiaforrása.
-
-=Ghost=-
őstag
Az, hogy napota háromszor 4 másodpercre bekapcsolod a kijelzőt, hogy megnézd megnnyi az idő, az nem használat. Ezért karórát szoktak venni, nem telefont...
Nagyon szép dolog, hogy unalmában nem meríti le az akkut, de hidd el, pont ugyanennyit bír egy felsőkategóriás telefon is, ha nem használod... azért ettől nem kéne elélvezni -
Addel
senior tag
válasz
Fancy-boy #166 üzenetére
Azért az érdekes mennyien fikázzák itt a telefont anélkül, hogy látták vagy kézbe vették volna csak azért mert egy Kínai cég gyártja és a saját márkaneve alatt árulja olcsón.
De ugyanezért a telefonért simán megadnak 80ezer forintot ha pl. az van rászitázva hogy "DELL XCD35" mert az már márka.
Az nem érdekli, hogy a két telefon ugyan az.
[Dell XCD35]
[Ez is] -
RepeatSector
senior tag
válasz
Armagedown #163 üzenetére
A kis sunyik
Azért ez már durva, akkor most a Mari néni kisboltja tönkreteszi a Tesco-t ??? (persze a Mari néni-t pénzeli a falu hogy menjen az üzlet
)
-
palad
tag
A nokia telefonok kábé 80 százaléka alkalmatlan makró fotózásra,
viszon a blade-vel nagyon jó , olvasható képeket lehet készíteni.
Viszont a rádiója nem RDS-es ahogy a tesztben szerepel.
Az se hangzott el hogy van benne digitális iránytű is amit a helymeghatározást
használó alkalmazásokat gyorsabbá teszi.
Gagyi érzet : az 5230-as nokiámat ha mellé teszem, szerintem sokkal
elegánsabnak néz ki.
Kamera: azt nem értem hogyha a blade erősebb prociban
akkor az 5230 miért csinál jobb minőségű videót. -
vhunor
őstag
válasz
És? Mi tartja vissza az EU kormányokat ettől? Az európaiaknak büdös a munka. Sírunk ha nem vagyunk otthon fél 5-re, sírunk ha nem tudunk a haviból pl. iphonet venni (mert nekünk az JÁR), mindig sírunk mert keveset keresünk... Megérdemeljük, hogy gazdaságilag legyalulják a "fejlett" világot, mert csak kihasználtuk őket évszázadok óta. Visszanyal a fagyi.
-
Fancy-boy
addikt
Jó vétel ennyiért, de hiába a kedvező ár, nem mindenki akar néptelefont vásárolni.
Nekem elveim vannak. -
Воланд
titán
válasz
OMFG!
Szerk.: Egy darab kínai gyártó csődbe viszi a világ összes mobiltelefongyártó vállalatát.
Fancy-boy: Jó áron nem néptelefonokat szoktak gyártani? Egy 100.000huf-os készülékre nem lehet azt mondani, hogy jó áron van, igaz nem is néptelefon.
-
válasz
-
Saccco
nagyúr
(#77) n0_gAboR:
"Kar hogy nem HVGA a felbontas, boven eleg lett volna az is."Ezt a kijelentést nem is értem. HVGA? Pont az a lényeg, hogy nem az!
(#88) =Mentor=:
(OFF)"Hiába na a Mobilaréna már többre tartja a kínai szutykokat mint a Nokiát.... Nekem még 40 rongyért se kéne! Nyilván nem a két szép szemünkért adják ilyen olcsón, hanem a silány belső miatt."(/OFF)1. Vegyél Nokiát
2. Azért olcsó, mert be akarnak törni a piacra.
3. A silány belsőt meg ezek a telefonok is megkapták. Van közte HTC, SE, Acer stbstb. -
zeg
őstag
Emlékeim szerint arra a hozzászólásra reagáltam, mely szerint az üveg nem karcolódik(és ez lenne itt a lényeg, ugye, nem a DELL, és nem az N95
), ez az állítás ugyanis így önmagában nem igaz.
További N95-ös szösszenetet privátban, vagy csak holnap este, elmagyarázom szívesen mire gondoltam. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #144 üzenetére
Van több jól összerakott Nokiám, ellenben az idő túlhaladta őket. Nokiát viszont jelenleg nem árulnak Androiddal....
akkor ne vegyek, mert nincs magyar? -
Bibby
addikt
A Navigáció egy navigációs program? KI GONDOLTA VOLNA?
Esetleg nem lehetne leírni hogy melyik? Legalább ennyi... -
Pubszon
veterán
Miért nem különösen ajánlott?
Oké, hogy vannak hibái (mint minden telefonnak), lehet kicsit több mint az átlagnak, de hát ez akkor is nevetségesen olcsó a tudásához képest. -
hemaka
nagyúr
válasz
Persze van pár modell amit itt gyártanak Komáromba, meg a románoknál. De sokszor csak kamu made in hungary van rajta, mert a félkész telefon kínából jön, itt csak teszt, előlap, hátlap és csomagolás...
Az lehetséges, hogy a régebbi telefonok jobban bírják, de azért az átagos user nem használja éveken át a telefonját(max. 1-3). Annyit meg kibír az is. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Armagedown #134 üzenetére
mi vagy te?
mi a f***t foglalkozol Európával? Már ezer éve le van szarva Európa, és mindenki kínából él. Ébredj már fel!
-
diegho
nagyúr
válasz
Armagedown #108 üzenetére
Idézném magamat. Ma este 23:34-kor lesz 6 azaz HAT napja, hogy utoljára töltöttem a telefont és még mindig MEGY!!! (20% töltöttség, éjjelre se volt kikapcsolva) No akkor hol itt az 1 nap? Igen az első 2-3 töltésnél keveset bírt, de egyre többet, most meg már, hogy nem lógok egész nap rajta simán összejöhet az 1 hét is. Azért meg nem kell egy fórumra regisztrálni, hogy csak hülyeségeket beszélj minden tapasztalat nélkül.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
a rendszerváltás után mindenki ezt mondta a koreai cuccokra is itthon, aztán egy Funai tévé is simán elment 10 évet, egy 20 éves Hyundai se rosszabb mint egy 20 éves Golf, legfeljebb utóbbi harcosabban védik a fanok.
-
RepeatSector
senior tag
Az n95 8gb kijelzője volt karcálló üveg
Az enyém egy speciális téma mert nekem eléggé karcos és eléggé plexisnek tűnik.Most zeg mond ki nem szereted a kínaiakat, neked nem a telóval van a gondod hanem azokkal akik megcsinálják. (valami "magyar" érzelmű dolog van a háttérben??? (mert annak semmi alapja))
-
kaller1
veterán
Egyébként a ZTE a következő fél évben még 3 androidos készüléket kíván a piacra dobni, lesz köztük 4.3 inch kijelzőmérettel szerelt is. Eltökélt szándékuk, hogy árban mindenképp nagyon alávernek a "nagyoknak".
-
zeg
őstag
válasz
philoxenia #143 üzenetére
Egyetértek.
Kiegészítve azzal, hogy nem igazán szeretném olvasni pl. a galaxy S topikjában a zte blade-hez hasonlítást. -
Armagedown
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Valamit tisztázzunk, a Blade topikjában azért túlnyomórészt valós szempontok alapján, valódi felhasználók írtak. Kritikát is. Azzal nincs is baj....Most az írásra "vérszagra gyűlt az éji vad" jön fikázni olyan, aki még csak hallott olyanról, aki látta a telefont.
Ez trollkodás , itt a PH!-n azért egyik topikban sem szeretjük ezt.
Konkrét tapasztalatok, konkrét hibák, azért legalább látott /a posztoló szemével/ hiányosságok, lehetőleg egyszer leírva. A nekem is, nekem is szintén nem túl informatív..... -
Ren Hoek
veterán
válasz
philoxenia #140 üzenetére
+1
Ha lett volna ilyen telefonod, használtad volna X ideig akkor is elég az ítélet egyszer......
-
DEJVID
őstag
Aki fekete pontot akar vésni a híváskezelő gombok hiánya miatt, az inkább magába véssen kardot...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tudod szokás mondani a véleményről, hogy mindenkinek van, de nem mindenki kíváncsi mindenkiére. /más alannyal is..../
A gond itt az, hogy többedszer írod le, igazából már a második alkalommal is feleslegesen ugyanazt.....
Egyszer elmondtad, Neked gagyi, az is kiderült mik voltak a szempontok, felesleges rugózni rajta, a más által írott véleményt beidézni, ráadásul nem is pontosan, forrásmegjelölés nélkül meg pláne felesleges....
Ha lett volna ilyen telefonod, használtad volna X ideig akkor is elég az ítélet egyszer...... -
hemaka
nagyúr
válasz
Armagedown #134 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a dolog. Egyébként meg szerinted a mobilgyártók hol gyártatják le a telefonjaikat már évek óta?
-
válasz
Lotusomega #116 üzenetére
és ez miért nem jó?
mert eddig szinte minden negatívum meg lett cáfolva -
hemaka
nagyúr
válasz
philoxenia #129 üzenetére
mobilnak álcázott lehallgató készülék, pontosabban
-
kaller1
veterán
válasz
philoxenia #129 üzenetére
Biztos mind egyedi, kézzel összeállított darab.
-
válasz
philoxenia #113 üzenetére
elmúltam 30. hidd el, saját véleménnyel bírok a körülöttem lévő világról. erről a telefonról ez a véleményem, amit leírtam. vedd aminek akarod, a lényegen nem változtat. végül is csak egy telefon. és ha felétek a gagyi az új mérce, felőlem legyen.
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek
-
hemaka
nagyúr
válasz
ha rontja a forgalmukat, akkor így jártak, csináljanak jobbat ilyen áron és mindjárt nem lesz probléma. Nem az én gondom, ha nem veszik, oldja meg a gyár, azért fizetik a sok nagyokost odabent.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gondolkozni bűn.... Mi a használat definíciója számodra? 10 óra wifi, PS emulátor, GPS stb,... Vagy 10 perc telefonálás, 1 sms, egy mail megnézése. Na?
Nézd meg a fórumot, Diegho nagyon mérsékelten használta és 4 napot kibírt neki egy töltéssel. Ez relatív könyörgöm, értsük már meg.
Mellesleg megsúgom, a mai okostelefonok használat mellett 1 napot bírnak. Itt tart az akku technika. Teljesen átlagos akksi van benne. 2 év garival.
-
Воланд
titán
válasz
Mondj egy okostelefont, hasonló adottságokkal amit ha nyúzol egész nap nem merül le egy nap alatt.
-
kaller1
veterán
válasz
ami csak az európai mobilok forgalmát rontja
-
RepeatSector
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Én tutti vagy 50szer lekaptam már a hátulját egyes dolgok miatt, de nekem nem lötyög. És nem is gagyi, csak a képekről. Mivel a műanyag amit látsz be van vonva sztem egy vékonyka gumi réteggel, legalábbis elöl.
Armagedown:
létezik töltő, és ha nincs csesztetve egész nap akkor több mint 4 napot kihúz, most teszteli egy kollega a ZTE Blade fórumtopikban, na ilyenkor mi a helyzet?
RepeatSector
-
Armagedown
őstag
nem is tudtom miért rajongtok egy kínai vacakért , ami csak az európai mobilok forgalmát rontja.
ha újonnan 1 napot bír ez a kínai vacak , mi lesz fél év múlva ?
hiába tud sokat , ha a használattól 1 nap alatt lemerül.
nekem régebben volt egy telefonom amiben az akku 1 napig tartott , akkor elég sokat anyáztam amikor beszélgetés közben kikapcsolt .
szóval ez nem túl bejkövős -
Bathory Peti
aktív tag
Tök jó kis telefon,főleg amennyibe kerül.
-
mindenkinek - se milliomos nem vagyok se hülye, mindenről meg lehet győzni ha alátámasztja valaki az érveit. ebben a cuccban egy jó dolog van, az ára. megnéztem néhány tesztet, köztük az angol figuráét aki elmondta, hogy 5 napja van nála a készülék, egyszer szedte le a hátlapját és máris lötyögött a bekapcs. gomb ami egyébként ránézésre is olyan műanyag, amiről fél év alatt lekopik a festék. szép meg jó, hogy ilyen olcsó és mostantól bárki vehet rendes androidos telefont, de félek sokaknak inkább keserűséget szerez majd, ha előjönnek a problémái. mert előjönnek, az biztos.
ez kb. a 45 ezres kínai tablet kategória lehet, ami játéknak biztosan remek néhány hónapig, de mégis inkább az bánik felelőtlenül a pénzével aki bármennyit is kiad érte.
az idő majd eldönti, kinek volt igaza és tudom, hogy trollkodásnak tűnhet amit írok, de nekem erről a telefonról üvölt a gagyi. annyira, hogy annak hangot kell adnom - mert nem értem a lelkendezést.
-
zeg
őstag
válasz
philoxenia #95 üzenetére
Irhattam volna ibm/lenovo , panasonic, sony, hp gépet is
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron