- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
Az n95 8gb kijelzője volt karcálló üveg
Az enyém egy speciális téma mert nekem eléggé karcos és eléggé plexisnek tűnik.Most zeg mond ki nem szereted a kínaiakat, neked nem a telóval van a gondod hanem azokkal akik megcsinálják. (valami "magyar" érzelmű dolog van a háttérben??? (mert annak semmi alapja))
-
philoxenia
MODERÁTOR
Valamit tisztázzunk, a Blade topikjában azért túlnyomórészt valós szempontok alapján, valódi felhasználók írtak. Kritikát is. Azzal nincs is baj....Most az írásra "vérszagra gyűlt az éji vad" jön fikázni olyan, aki még csak hallott olyanról, aki látta a telefont.
Ez trollkodás , itt a PH!-n azért egyik topikban sem szeretjük ezt.
Konkrét tapasztalatok, konkrét hibák, azért legalább látott /a posztoló szemével/ hiányosságok, lehetőleg egyszer leírva. A nekem is, nekem is szintén nem túl informatív..... -
philoxenia
MODERÁTOR
Vagy a magnéziumházas Acert a műanyag Dell helyett....
Nekem is borzasztó véleményem lehet sok termékről, ami nem volt még a kezemben, csak ez a vélemény nem túl hiteles....
Az N+1 az persze bármekkora szám lehet, jelen esetben azért a két kezeden megszámolhatod a magyar piacon kapható valóban jobb telefonokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nioh 2 (PS4)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest