Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sajnos nem tudom megállni....
25 éves vagyok, és dolgozunk a laptopon. Egytől-egyig. Programozunk C, C++, Assembly kódban, elsősorban mikrovezérlőkre, de van olyan kolléga aki épp egy 6 szabadságfokú robotot valósított meg opengl-ben. És én speciel érzem a hiányát hogy sajnos nem telik laptopra.
A laptoppal "menőzés" nálam, és szerintem ma már a világban ismeretlen fogalom. Amikor bagóért utánad dobnak egy p3-as laptopot amivel lehet dolgozni (és az általad említett felsőoktatásban is kijelenthetem hogy nem mindenkinek telik új "menő" laptopra, és ők se mutogatni hordják magukkal), akkor már nincs mivel felvágni mint 10 évvel ezelőtt amikor még a pc sem volt gyakori, nem hogy a hordozható. Ahogy szerintem ma már az sem menő akinek mobilja van. De javíts ki ha tévedek.
Ezek után megkérdőjelezem hogy az "5% használja laptopját értelmes célokra" valós tartalommal bír. Akikkel te általánosítottad a laptop tulajokat, az egy igen szűk korosztály vékony szelete. De 10-15 év múlva már az iskolába se füzetekkel fognak járkálni az általános iskolások sem, és az elsősök tárgyai közt ott lesz a Számítógép-használat is.De visszatérve a Zotac alaplaphoz hogy kevésbé legyen off: Ezek után akkor ki menőzik? Aki laptopon szerkeszt szöveget, vagy a fullhd tv-n a htpc-n keresztül? Miközben a htpc-k elterjedése a 0-val korlátos felülről, amíg a laptopoké meg lassan-lassan általános.
-
csakhogy a via cuccoknál a videokártya szokta a dekódolást csinálni, a nano meg a c7 közben lábat lóbálgat. A grafikus vezérlőjük hibátlan htpc szempontból nézve. Az tény, hogy nem kezel dxsokat, de ez kell htpc-be? Minek?
Ezen a lapon van valami kompozit vagy svideo kimenet?
-
GIJoe
addikt
Már igen rég ilyet tervezek, csak olvastam hogy elvileg a samsung legújabb ultra alacsony fogyasztású ramjai milyen csodásak, no meg mintha ha az ion is elbánna a ddr3al, csak azt nem tudom hogy, illetve annyira nem vagyok jártas benne hogy az atom mit szól a ddr3hoz...
most öltem meg véletlen a fogyasztásmérőm, káflispisztoly szaga van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Megvan az EON álomgépe