Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lensington
újonc
Szerintem elmegy hütö nelkül is. Ok, 7/24-ben lehet nem mernem ugy hagyni, föleg nyaron. De en mar hetek ota nezegetem ezt a cuccot
es hütes nelkül erdekelne csak. Sok helyen lattam mar, hogy opcionalis a 330 ra a hütes. Pl.:[link]
"Cooler: Passive(Optional Low-Noise Fan)"[link]
"optional auf den Kühlkörper schrauben kann."Es amugy egy hömerseklet teszt, szenzoros itt van:
-
A gyártó leginkább szerintem azért tette oda a ventit, hhogy biztosan ne melegedjen túl. A legjobb az lenne, ha valamelyik labor letesztelné mindkét esetet.
Ha tippelnem kellene, akkor mehet passzívan is, de biztosabb ventivel. A képen, ami a cikk utolsó képe, szintén ventivel van beszerelve a házba.
-
-
Nem tudom, hány éves vagy és nem is ezt firtatnám, de sajnos ma nagyon sok fiatal már a középiskolában laptopot kap és azzal menőzik a suliban, ez igaz. Meg az egyetemre is csak azért viszik, mert menőzni kell. Talán ha 5% használja is értlemes célokra, módon a laptopot. Ha innen nézzük, akkor ezeket én nem számítom értelmes felhasználóknak... főleg, hogy mindenféle gányt megvetetnek a szülőkkel, csak hogy legyen.
Ez nagyon off, ne indítson hsz-hullámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ott azért még menőzés kategória a laptop. Épp most volt ballagás és igen sokan kértek és kaptak lapost, de minek...