Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tehát a wdtv soha nem lesz jó htpc-nek mert pl.:nem tudok vele internetezni meg office alkalmazásokat futtatni."

Ki az, aki egy HTPC-n internetezni meg officezni akarna?...
Egy HTPC szinten csak egy lejatszo. De annak ezerszer jobb, mint a WDTV. Nem arrol beszelek, hogy azert jobb egy HTPC, mert azon tudok Excelt futtatni (mi a fenenek akarnek egy HTPC-n ilyet csinalni? arra ott a rendes gepem), hanem azert, mert sokkal jobb lejatszo, mint egy WDTV. Kenyelmesebb, szebb, tobb formatumot ismer, jobban konfiguralhato, ilyenek.
stevve: ezek a Popcorn/WDTV/egyeb cuccok gyakorlatilag PC-k, Popcornon pl. Linux fut.
-
Olyan mint egy suzukit hasonlítanánk egy kamionhoz.
Ez tetszett. Egyébként én is pontosan így látom. A WD TV a maga kategóriájában jó, jobb a Popcorn-nál, ahogy eddig olvasgattam róla, de HTPC-nek nem nevezhető, mert hiszen alapból nem PC, ergo nem vehető egy kalap alá ezekkel.zrek:
ELP válaszát kiegészíteném annyival, hogy a kétmagos Atom ha nem bírna el egy flash játékkal, az szomorú lenne.
A DivX-en nincs mit gyorsítani, mert az nem terheli meg a CPU-t túlságosan, a youtubeHD meg teljes mértékben a forrástól függ, de én eddig nem néztem utána igazán eddig ezeknek, mert nem nagyon hiszek ezeknek a "HD" videóknak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez tetszett. Egyébként én is pontosan így látom. A WD TV a maga kategóriájában jó, jobb a Popcorn-nál, ahogy eddig olvasgattam róla, de HTPC-nek nem nevezhető, mert hiszen alapból nem PC, ergo nem vehető egy kalap alá ezekkel.
A DivX-en nincs mit gyorsítani, mert az nem terheli meg a CPU-t túlságosan, a youtubeHD meg teljes mértékben a forrástól függ, de én eddig nem néztem utána igazán eddig ezeknek, mert nem nagyon hiszek ezeknek a "HD" videóknak.