- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tehát a wdtv soha nem lesz jó htpc-nek mert pl.:nem tudok vele internetezni meg office alkalmazásokat futtatni."
Ki az, aki egy HTPC-n internetezni meg officezni akarna?...
Egy HTPC szinten csak egy lejatszo. De annak ezerszer jobb, mint a WDTV. Nem arrol beszelek, hogy azert jobb egy HTPC, mert azon tudok Excelt futtatni (mi a fenenek akarnek egy HTPC-n ilyet csinalni? arra ott a rendes gepem), hanem azert, mert sokkal jobb lejatszo, mint egy WDTV. Kenyelmesebb, szebb, tobb formatumot ismer, jobban konfiguralhato, ilyenek.
stevve: ezek a Popcorn/WDTV/egyeb cuccok gyakorlatilag PC-k, Popcornon pl. Linux fut.
-
Olyan mint egy suzukit hasonlítanánk egy kamionhoz.
Ez tetszett. Egyébként én is pontosan így látom. A WD TV a maga kategóriájában jó, jobb a Popcorn-nál, ahogy eddig olvasgattam róla, de HTPC-nek nem nevezhető, mert hiszen alapból nem PC, ergo nem vehető egy kalap alá ezekkel.
zrek:
ELP válaszát kiegészíteném annyival, hogy a kétmagos Atom ha nem bírna el egy flash játékkal, az szomorú lenne.A DivX-en nincs mit gyorsítani, mert az nem terheli meg a CPU-t túlságosan, a youtubeHD meg teljes mértékben a forrástól függ, de én eddig nem néztem utána igazán eddig ezeknek, mert nem nagyon hiszek ezeknek a "HD" videóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest