- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Ki az, aki egy HTPC-n internetezni meg officezni akarna?...
Mondjuk ezzel én is egyetértek, de haEgy HTPC szinten csak egy lejatszo. De annak ezerszer jobb.....
Kenyelmesebb - a wd-t is az ágyból fekve távirányítom, vagy hogy értetted?
szebb - igen ez az amin sokat lehetne vitatkozni csak nem érdemes.
tobb formatumot ismer - pölö?, mi az az átlaguser számára hozzáférhető anyagok közül ami kifog a wd-n?, csak azért kérdezem mert kb 4 hónapos használat után nekem 99%-ban lejátszott/ik mindent gond nélkül, ja de egyszer volt valami asf kiterjesztésű videó amibe ha beletekertem újraindult
jobban konfiguralhato - no igen a wd-t nem kell konfigurálni.
Fejtsd ki ezeket bővebben légyszi, nem kötekedésből csak érdeklődésképpen kérdezem, mi lett volna ha htpc-t építek.
-
törölt tag
Pl. én.
Ha már itt a gép, akkor miért ne? Família nézi a filmet, én meg nem, mert netezek, vagy programot írok, vagy árajánlatot készítek, stb, épp mi a dolgom. A kettő nem zárja ki egymást. Számomra legalábbis ez is fontos volt, mikor összehoztam a gépem, mert az előző gépnél bizony beakadt a film már a netezéstől is.
(Cerka2400+R9250 volt) -
band1103
őstag
"...Ki az, aki egy HTPC-n internetezni meg officezni akarna?..."
Mindenki akinek van annyi esze hogy ne a min.80w-ot de néha több 100w-ot evő "rendes gépét" indítsa el (amin inkább játszani vagy autocad-elni szokott), ha éppen internetezni vagy szöveg szerkeszteni támad kedve, mert teljesen fölöslegesen pörgi magát halálra a villanyóra, mikor egy 30w-os HTPC-t is használhat arra a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest