Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
20-30% képtelen volt rá, vagy nem foglalkozott vele
Nálunk ez 90%, ráadásul elvárják, hogy én csináljam, mert én vagyok az informatikus. Felhasználói feladatokat, amiket emberként meg kéne tudni csinálni, beletöszkölik a beosztásomba, mert azért vagyok... Az a 13 szerver meg nem azért megy, mert azt csinálom, csak be van dugva és csak úgy megy biztos...! Párszor tartottam oktatást a hétköznapi alapokról (fájlméret, miért annyi, kiterjesztés, csatolmány mentés), erre a felnőtt emberek nekiálltak valamit játszani, akinek meg a legjobban szüksége lett volna a tudásra, vagy nem volt ott, vagy úgy nézett rám, mintha kvantummechanikáról beszélnék. És ők MINDEN NAP 8+ ÓRÁBAN a gép előtt ülve keresik a kenyerüket. Tragédia!Az aláírás nálunk egyforma és ezen belül is minden patent kell legyen (beosztás, kontakt adatok), mert sok függ tőle, rendelet is szabályozza. Ha a felhasználókra várnék és nem automatizáltam volna, már nem dolgoznék ott.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest