- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Vajon érti ezt akinek semmilyen bibliai ismerete nincs?
-
potyautas
tag
Azt ugye tudjátok, hogy ezzel a vallás-témával alapszabályt szegünk?
-
potyautas
tag
válasz
dynamicrossh #29 üzenetére
"aki nem római katolikus az csak ateista lehet." ezt a feltevésedet mire alapozod? Akiket elrettentő példának hoztam fel (elméletileg ateista katonák) azok is lehettek vallásosak, csak a szovjethatalom ezt tiltotta. (Őseik pravoszlávok)
-
potyautas
tag
-
potyautas
tag
Bocsi, de az aktuális kormánypárt milyen vallású? Idegen nyelvet se választhatsz bármilyet, csak amelyhez van tanár. Összeszedtetek néhány rossz példát. Remélem nem csak ilyenek vannak. Nekem már az is siker lenne, ha arra megtanítanák a lurkókat, hogy nyilvános helyen ne tolják le a nadrágjukat.
-
potyautas
tag
Előrebocsátom, hogy nem vagyok vallásos. Ennek ellenére helyeslem a hittan megismertetését a gyerekekkel. Úgy van ahogy Vakegérke mondja vagy/vagy. Az erkölcsre nevelés pedig ugyancsak ráfér különösen az általad is említett rétegre. Nem hiszem, hogy ezzel a kötelező tantárggyal megváltják a világot, de talán egy pici reményt ad, hogy be tudjanak illeszkedni az otthon egyáltalán nem nevelt gyerekek is a társadalomba. Az pedig nem baj, ha több ezeréves meséket is megismernek. Ugyanis a tanulságai ma is érvényesek. Az emberi természet kevesebbet változik az idők során, mint gondolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest